Comandați un serviciu
Trimite

Vopsirea usilor de masina

 

Pret serviciu de la 2000 lei

Usa masinii este una dintre cele mai utilizate si vizibile parti ale vehiculului dumneavoastra. Starea sa afecteaza atat aspectul general al masinii, cat si impresia pe care o aveti despre aceasta. Daca usa masinii dumneavoastra are nevoie de vopsire, va oferim servicii profesionale la un pret accesibil!

De ce alegerea companiei noastre este decizia corecta?

  • Experienta vasta si calificare inalta: Mesterii nostri au multi ani de experienta si cunostinte vaste in domeniul vopsitoriei portierelor auto.
  • Utilizarea de materiale de inalta calitate: Lucram numai cu vopsele si materiale de calitate pentru a garanta durabilitatea si coloritul acoperirii.
  • Abordare personalizata: Tinem cont de dorintele si preferintele dumneavoastra in materie de culori pentru a crea o potrivire exacta cu asteptarile dumneavoastra.
  • Rezultate garantate: Oferim o garantie pentru toate lucrarile noastre, ceea ce vorbeste despre calitatea si fiabilitatea noastra.

Procesul de vopsire a usilor de masina cu noi:

  1. Consultare si estimare: Incepem prin a discuta despre dorintele dvs. si a inspecta starea usii. Va oferim un cost preliminar pentru lucrare.
  2. Pregatirea pentru lucrare: Usa este pregatita temeinic, inclusiv slefuirea, mascarea si mascarea.
  3. Vopsirea: Alegem culoarea exacta si tipul de vopsea care sa corespunda asteptarilor dumneavoastra si procedam la vopsirea usii.
  4. Uscare si finisare: Dupa vopsire, usa este supusa unui proces de uscare si finisare, inclusiv lustruire si finisare a suprafetei.
  5. Controlul calitatii: Inspectam amanuntit fiecare etapa a lucrarii pentru a asigura cel mai inalt standard de calitate.

Pretul vopsitului unei usi de masina depinde de marimea acesteia, de starea ei si de culoarea aleasa. In mod obisnuit, costul incepe de la 100 de euro pe usa.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Vopsea o usa de masina 1Vopsea o usa de masina 2Vopsea o usa de masina 3Vopsea o usa de masina 4Vopsea o usa de masina 5Vopsea o usa de masina 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite