Anvelope de vara pentru masina dumneavoastra

La noi veti gasi anvelope de vara noi, originale, ieftine, care vor servi bine mai mult de un sezon de primavara si vara.

Odata cu sosirea primaverii, fiecare sofer care se respecta pe sine si pe masina sa se gandeste sa schimbe rotile de iarna cu cele de vara. Daca cauciucul dvs. a expirat si nu stiti de unde puteti cumpara online anvelope de vara ieftine cu livrarea in Chisinau si Moldova, atunci,,Centrul de anvelope''se grabeste sa va ajute. Astazi, alegerea anvelopelor de vara este destul de mare si din aceasta cauza, privirile multor cumparatori difera, dar echipa noastra va va ajuta sa faceti alegerea corecta. Putem oferi urmatoarele exemple si tipuri de roti de vara:pentru vehiculele de teren - rotile de sosea, acestea sunt concepute pentru a circula pe drumuri cu suprafata dura pe vreme uscata si ploioasa;anvelope universale, sunt proiectate pentru orice suprafata a drumului;anvelopele off-road, sunt destinate numai conducerii off-road;anvelopele pentru automobile - asimetrice (directionale si nedirectionale) si simetrice (nedirectionale si directionale). La randul sau, sortimentul nostru include urmatoarele marci de anvelope de vara pe care le puteti achizitiona cu usurinta de la noi:Hankook trei tipuri, Belshina trei tipuri, Lassa trei tipuri, Michelin 3 tipuri, Goodyear 3 tipuri si Continental 3 tipuri. Ne pasa de clientii nostri, motiv pentru care va vom ajuta sa alegeti cauciucul de vara pentru a nu plati in exces pentru marca producatorului, dar in acelasi timp mentinand cerintele necesare care vor asigura nivelul de confort si siguranta.

Avantajele anvelopelor de vara

In ciuda faptului ca cauciucurile de vara nu isi asuma la fel de multe responsabilitati grele ca si cele de iarna, acestea au in continuare avantajele lor in utilizare. Centrul nostru de anvelope a evidentiat urmatoarele avantaje ale anvelopelor de vara:

  • Se remarca printr-un nivel ridicat de confort acustic, atat in ​​cabina, cat si in exterior;
  • Are o durata lunga de exploatare, deoarece se uzeaza incet si uniform;
  • La anvelopele de vara, este un nivel ridicat de control si cuplu de franare pe orice drum;
  • La temperaturi ridicate, nu se inmoaie, nu se topeste si isi pastreaza bine forma;
  • Rotile de vara va permit sa dezvoltati o viteza mai mare decat cele de iarna;
  • La anvelopele de vara, exista rezistenta la efectul de acvaplanare. Pentru aceasta, modelul benzii de rulare este echipat cu un numar crescut de caneluri de drenaj longitudinal.

Echipa noastra va recomanda sa selectati anvelope numai din locuri specializate, deoarece multi proprietari de masini, pentru a economisi bani, merg in locuri in care anvelopele sunt depozitate in locuri care nu sunt destinate acestora, unde nu exista nici incalzire nici uscaciune. O astfel de „depozitare”duce la aparitia diferitelor defecte, ceea ce reduce in consecinta durata de exploatare. Dar in Centru de anvelope nu veti gasi o astfel de „depozitare”, ne abordam activitatea cu responsabilitate. Prin urmare, puteti avea usor incredere in noi si puteti cumpara si comanda online cauciucuri noi si ieftine de vara pentru orice gust si buget, cu livrarea in Chisinau si Moldova.