Anvelopele de iarna pentru masina ta

La noi veti gasi anvelope de iarna noi, originale, ieftine, care vor servi bine mai mult de un sezon de iarna.

Merita sa alegeti anvelopele de iarna pentru o masina inainte de primul inghet si precipitatii. Alegerea cauciucului depinde intotdeauna de conditiile meteorologice si de drum pe care se va utiliza. Daca circulati mai des prin oras, atunci ar trebui sa acordati atentie anvelopelor fara crampoane, iar daca utilizati transportul in afara orasului, atunci cumparati crampoane in consecinta. Compania noastra ofera o gama larga de anvelope noi si ieftine de iarna pe care puteti cumpara online cu livrarea in Chisinau si in toata Moldova. Putem oferi principalele tipuri de cauciucuri de iarna:fara crampoane - aspectul european, sarcina principala este de a avea o aderenta excelenta pe drum in timpul ploii sau al lapovitei;al doilea tip este - scandinav, sarcina principala a cauciucului este aderenta ridicata la drum, unde exista zapada sau gheata;al treilea tip este - cu crampoane, sarcina sa este de a sparge gheata sau crusta de zapada relativ subtire. In ciuda faptului ca multi producatori de cauciucuri ofera pentru utilizare anvelopele universale, acestia nu au reusit inca sa obtina rezultatul ideal. De aceea, propunem cumpararea exclusiv a anvelopelor sezoniere pentru iarna, iar prin intermediul selectiei noastre largi, cu siguranta nu veti ramane fara cauciuc nou. Oferim urmatoarele marci de anvelope in Chisinau:Continental de patru tipuri, Hankook Winter de trei tipuri, Goodyear de trei tipuri, Lassa Wintus de trei tipuri, Michelin de trei tipuri, Belshina de trei tipuri si alte marci mondiale. Centrul nostru de anvelope va selecta cu usurinta rotile potrivite si, cel mai important - va va lasa multumiti.

Avantajele anvelopelor de iarna

Odata cu sosirea iernii, apare intrebarea unei anumite parti a proprietarilor de masini, oare se merita de schimbat anvelopele de vara cu cele de iarna? Echipa noastra ofera un singur raspuns la aceasta intrebare - bineinteles ca se merita! Sustinem ca siguranta in diferite conditii rutiere poate fi realizata numai atunci cand masina este echipata cu anvelopele necesare si este pregatita pentru o functionare fiabila. Centru de anvelope evidentiaza urmatoarele beneficii ale cauciucurilor de iarna:

  • Anvelopele de iarna au incizii in blocurile benzii de rulare, care au forme si adancimi diferite, care, la randul lor, sporesc aderenta, spre deosebire de cauciucul de vara;
  • Rotile de iarna sunt fabricate dintr-un compus special din cauciuc, care creeaza o buna aderenta la temperaturi scazute si, de asemenea, adauga componente speciale care sporesc functionalitatea;
  • Distanta de franare a anvelopelor de iarna este cu 30% mai mica decat cea a anvelopelor de vara;
  • Cand sunt exploatate in conditii meteorologice adecvate, sunt mai durabile decat cele de vara;
  • Cauciucurile de iarna reduc distanta de rulare;

Daca doriti sa va consultati cu un specialist si sa aflati personal despre avantajele si alte aspecte ale cauciucurilor de iarna, puteti lasa o solicitare pe site-ul web sau sa mergeti in magazinul nostru, unde va vor servi cu placere si veti sti de unde puteti cumpara si comanda online cauciucuri noi si ieftine de iarna originale cu livrarea in Chisinau si Moldova.