Cele mai bune anvelope Lassa in Centru de anvelope

Lassa nu te va dezamagi niciodata, dimpotriva, te va salva.

Lassa - este un brand turcesc renumit de anvelope, care a luat nastere in apropiere de 1974, dar in acest timp a reusit sa-si ocupe locul de drept printre producatorii mondiali din diferite tari. Marca Lassa face parte din compania Brisa, care este un producator colosal de cauciuc in Turcia si, de asemenea, al 6-lea ca marime din Europa. Lassa si-a castigat atentia datorita numeroaselor progrese in calitate, functionalitate si satisfactie detaliata a nevoilor tuturor clientilor. Compania nu are de gand sa se multumeasca de ceea ce deja a realizat;aceasta isi construieste viitorul luminos intr-un ritm rapid pentru a-si atinge perfectiunea. In centrul nostru de anvelope oferim mai mult de 7 modele de cauciucuri Lassa, puteti alege si cumpara anvelope originale Lassa de iarna si de vara cu garantia si cu livrarea in Chisinau si prin toata Moldova. Oferim urmatoarele tipuri de cauciucuri:standard pentru autoturisme, cauciucuri de mare viteza si sport, precum si cauciucuri pentru SUV-uri. Toate cauciucurile marcii Lassa respecta reglementarile internationale si vindem exclusiv originalul. Pentru a mentine clientii interesati, Brisa se straduieste intotdeauna sa surprinda consumatorii prin introducerea de linii noi ale marcii Lassa. Acest lucru se face pentru a consolida competitivitatea pe orice piata. Si pentru a-si imbunatati anvelopele Lassa, productia a construit propriul centru de cercetare si dezvoltare, unde multi experti efectueaza teste si experimente pentru a obtine cel mai bun rezultat.

Avantajele anvelopelor Lassa

Compania Brisa se distinge prin realizari destul de ridicate in domeniu, in ceea ce priveste imbunatatirea calitatii bunurilor sale. In spatele ei se afla numeroase competitii internationale, premii, numeroase contracte si primul premiu national pe care l-a primit in Turcia de la European Management Foundation. Pentru a realiza toate farmecele anvelopei Lassa, echipa noastra prezinta o lista cu avantajele acestui cauciuc:

  • Se disting prin moliciune si silentiozitate;
  • Pe drumul cu orice conditii climatice va simtiti increzator, deci exista o aderenta increzatoare;
  • Distanta mica de franare;
  • Raport calitate-pret excelent;
  • Rezistenta excelenta la balti (acvaplanare);
  • Flanc puternic;
  • Rezistent la uzura;
  • Permeabilitate ridicata in noroi;
  • Trece cu usurinta gaurile;
  • Sentiment de incredere la viraje;

Lassa este cea mai buna optiune pentru cauciucurile bugetare care nu va vor dezamagi, ci dimpotriva va vor salva in anumite situatii. Echipa noastra ofera aceasta marca cu incredere, deoarece este foarte buna. Puteti sa o cumparati de la noi la cel mai placut pret de pe piata, precum si sa primiti livrare gratuita prin Chisinau. Cauciucurile Lassa sunt folosite de corporatii precum:Toyota, Ford, Renault, Mercedez Benz si Honda. Pretul accesibil - nu este intotdeauna calitate rea. Corporatiile globale au incredere in Lassa, ai incredere si tu.