Cea mai buna selectie de anvelope Hankook la Centru de anvelope

Cauciucul durabil si moale de calitate coreeana in Moldova

Hankook - este o companie coreeana binecunoscuta care a fost fondata in 1941 si si-a luat imediat locul de drept printre producatorii mondiali de cauciuc auto. Hankook se distinge in primul rand prin caracterul practic si durabilitatea sa. Datorita calitatii si fiabilitatii sale de neegalat, dezvoltarea companiei a avut loc destul de rapid si, de asemenea, a castigat rapid dragostea multor soferi. In catalogul nostru puteti gasi si cumpara anvelope originale de iarna si de vara Honkook cu garantia si livrarea in Chisinau si prin toata Moldova, mai mult de 7 tipuri de cauciucuri noi Hankook, si le puteti cunoaste mai bine. Cauciucul Hankook se poate cumpara la preturi accesibile, consultantii nostri va vor ajuta in acest sens. Compania de anvelope auto Hankook are ca principal obiectiv consolidarea pozitiei sale, precum si o pozitie de lider stabila in lista companiilor mondiale de cauciuc. Pasii lor catre acel vis sunt destul de remarcabili, deoarece consumatorul care nu refuza marca acestui cauciuc ne spune despre asta, ci, dimpotriva, sustine compania, o cumpara pentru sine si le recomanda prietenilor. Astfel, echipa noastra este de doua ori incantata sa se implice in acest lucru, deoarece ii ajutam atat pe Hankook, cat si pe cumparatorul care si-a ales marca de anvelope. Astazi, trei fabrici functioneaza cu succes in Coreea de Sud, care sunt echipate cu echipamente noi si moderne. Pe parcursul intregii existente a companiei, producatorii mondiali de automobile au apreciat deja calitatea si functionalitatea anvelopelor coreene si au ales-o cu incredere ca furnizor oficial. De aceea, va oferim cu incredere anvelopele acestui brand, acestea fiind testate in timp..

Avantajele anvelopelor Hankook

Pentru a va asigura de calitatea cauciucurilor Hankook, trebuie doar sa va uitati la lista preocuparilor mondiale care le folosesc in productia lor:Opel, Audi, Volkswagen si altele. Echipa noastra a dezvoltat o lista de avantaje ale acestei marci de cauciuc:

  • Retinere excelenta a drumului, se simte aderenta ridicata;
  • Moale;
  • Toate anvelopele de iarna fac fata cu usurinta drumului unde exista gheata si zapada. Acest lucru se intampla datorita unui fel de „gheare”care impiedica alunecarea cauciucului;
  • La crearea anvelopelor au fost utilizate tehnologii care le permit sa se adapteze la orice tip de drum;
  • Acest cauciuc este ideal pentru incepatori, deoarece implica o conducere sigura;
  • Comparativ cu alte marci de anvelope, Hankook are un consum mai mic de combustibil;
  • Cauciucul se descurca bine cu acvaplanarea;
  • Durata lunga de exploatare, deoarece sunt proiectate pentru multi kilometri;
  • Cauciucul in sine nu este zgomotos si, la franare, aproape ca nu fluiera si nu emana alte sunete diverse;

Cauciucurile Hankook - sunt cea mai buna optiune pret/ calitate pe care o puteti gasi in centrul nostru de anvelope. In catalogul nostru veti gasi anvelope standard, de viteza si de mare viteza pentru orice gust. Va putem surprinde cu alegerea, pretul, serviciul si livrarea gratuita. Veniti si convingetiva de aceasta.