Comandați un serviciu
Trimite

Vopsirea barei de protectie

 

Pret serviciu de la 1600 lei

Transforma-ti masina cu vopsirea profesionala pictura pentru bara de protectie Chisinau!

Cand vine vorba de actualizarea exteriorului masinii tale, unul dintre cele mai vizibile si importante elemente este bara de protectie. Nu numai ca ii confera masinii dvs. un aspect elegant si bine intretinut, dar are si un scop functional important, protejandu-va masina de daune. De aceea, vopsirea barei de protectie devine o parte integranta a ingrijirii masinii.

Mesterii nostri profesionisti sunt specializati in vopsirea barelor de protectie si garanteaza calitatea si durabilitatea rezultatului. 

Vopsirea barei de protectie la noi este un proces care trece prin mai multe etape:

  1. Pregatire:Efectuam o pregatire temeinica a barei de protectie, indepartand vopseaua veche, cioburile si defectele de suprafata.
  2. Vopsirea:Artizanii nostri aplica vopsea de inalta calitate, asigurand un strat uniform si durabil.
  3. Uscare:Dupa vopsire, bara de protectie este supusa unui proces de uscare pentru a ne asigura ca vopseaua se usuca uniform si rapid.
  4. Finisare:Efectuam o lustruire finala si un control al calitatii pentru a ne asigura ca bara de protectie arata ca noua.

Vopsirea barei de protectie cu noi nu inseamna doar imbunatatirea aspectului masinii dumneavoastra, ci si o investitie in viitorul acesteia. La urma urmei, o bara de protectie vopsita de calitate nu numai ca atrage priviri admirative, ci si prelungeste durata de viata a masinii dumneavoastra, protejand-o de coroziune si deteriorari.

Nu amanati ingrijirea aspectului masinii dvs. pentru mai tarziu.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Vopsirea barei de protectie 1Vopsirea barei de protectie 2Vopsirea barei de protectie 3Vopsirea barei de protectie 4Vopsirea barei de protectie 5Vopsirea barei de protectie 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite