Comandați un serviciu
Trimite

Serviciul de recusutura a scaunelor

 

Pret serviciu de la 3500 lei

Pe masura ce masina dumneavoastra imbatraneste, finisajele interioare pot arata din ce in ce mai rau. Acest lucru este valabil in special pentru scaunele auto, care se pot decolora, pot acumula mirosuri sau se pot rupe in timp. Daca doriti sa imbunatatiti interiorul masinii dvs., un aspect proaspat al scaunelor va fi de ajuns.

Cum se face reparatia de retapitare a scaunelor auto?

O lucrare tipica de retusare a scaunelor implica mai multi pasi, dintre care multi dintre ei s-ar putea ca proprietarul obisnuit al unei masini sa nu fie constient.
Centru de anvelopare service auto a impartit etapele principale ale retusarii scaunelor auto in mai multe. Daca doriti sa faceti o retusare a scaunului intreg, atunci mai intai trebuie sa indepartati tapiteria originala. Dupa aceea, trebuie sa inlocuiti spuma sau batatura lipsa sau rupta pentru a readuce scaunele la netezimea lor initiala. Arcurile rupte trebuie, de asemenea, sa fie reparate. Numai dupa ce toate aceste operatiuni sunt finalizate, puteti trece la instalarea noii tesaturi pe scaune. In ultima etapa, este necesar sa fixati noua tapiterie cu ajutorul unor inele, pentru ca aceasta sa nu se deplaseze in timp.

Desigur, in unele cazuri poate fi necesar sa strangeti din nou partial scaunele, daca problema este doar o arsura sau o ruptura. In astfel de cazuri, mesterul poate pur si simplu sa indeparteze o sectiune de tesatura si sa coase una noua, adaugand spuma necesara.

Masuri preventive pe care le puteti lua pentru a evita reparatiile de reasigurare a scaunului.

Oricum ai privi-o, reasigurarea scaunelor nu este o placere ieftina, asa ca trebuie sa faci tot ce poti pentru a pastra interiorul masinii tale in stare buna. Pentru a face acest lucru, de exemplu:

  • Trebuie sa va aspirati in mod regulat masina, inclusiv scaunele, pentru ca murdaria sa nu se mucegaiasca in tesatura in timp.
  • Faptul ca nu fumati va contribui, de asemenea, la mentinerea tapiteriei proaspete si curate. Mirosurile de fum sunt deosebit de greu de indepartat de pe tesatura, asa ca este mai bine sa le evitati.
  • In cele din urma, expunerea la lumina soarelui poate face ca tesatura masinii dumneavoastra sa se decoloreze. Folositi parasolare, in special vara, pentru a reduce caldura si stralucirea pe geamurile masinii. Scaunele masinii dvs. va vor multumi.

Pastrarea tapiteriei in stare buna este o modalitate importanta de a va pastra interiorul atractiv. Dupa retusarea scaunelor, se recomanda sa croiti huse pentru scaune sau sa achizitionati huse pentru scaune, astfel veti prelungi starea atractiva a tapiteriei scaunelor dumneavoastra.

Pretul tapiteriei scaunului auto

Daca ati incercat toate modalitatile posibile de curatare a tapiteriei, poate ca este timpul sa o inlocuiti. In primul rand, trebuie remarcat faptul ca costul retusarii scaunelor depinde in mare masura de volumul de munca pe care va trebui sa il efectueze maestrul service-ului nostru auto.

Pretul retusarii scaunelor variaza foarte mult. Serviciul Centru de anvelopare angajeaza maestri cu experienta care isi vor face treaba calitativ si rapid. Pentru a afla pretul pentru retusarea scaunelor cu alcantara, sau pentru a face retusarea scaunelor din piele completati formularul de pe site-ul nostru si va vom suna imediat.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Recusutura scaunului 1Recusutura scaunului 2Recusutura scaunului 3Recusutura scaunului 4Recusutura scaunului 5Recusutura scaunului 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite