Comandați un serviciu
Trimite

Schimbarea lichidului hidraulic si a lichidului de frana

 

Pret serviciu de la 499 lei

S-ar putea sa credeti ca intretinerea si service-ul regulat sunt tot ceea ce aveti nevoie pentru a va mentine masina in stare buna. S-ar putea sa nu va treaca prin minte sa schimbati lichidul de frana, sa pompati franele si sa schimbati lichidul de servodirectie. Dar daca acestea nu functioneaza corect, nu veti putea sa va opriti masina atunci cand aveti nevoie. Este usor de inteles de ce acest lucru poate fi un potential pericol pentru tine si pentru ceilalti soferi de pe sosea.

Inlocuirea lichidului de frana in Chisinau

O schimbare a lichidului de frana inseamna ca lichidul de frana este complet golit si reumplut. In acelasi timp, specialistul continua sa introduca lichid nou in sistem cu ajutorul unui dispozitiv de eliberare a presiunii. Lichidul de frana nu se amesteca cu aerul, asa ca inlocuirea acestuia in acest mod evita contaminarea. Schimbarea lichidului de frana este o modalitate excelenta de a avea grija de familia si de masina dvs. Fara un lichid de frana de calitate, masina dvs. nu va putea sa se opreasca in mod corespunzator. Lichidul de frana va incetineste masina prin crearea unei presiuni care impinge cilindrul sclav impotriva placutelor de frana. Inlocuirea lichidului de frana implica, de asemenea, o mica diagnoza pentru a va asigura ca sistemul electronic ABS controleaza corect franele. Astfel, se elimina fiecare picatura de lichid din sistem. Multe inlocuiri ale lichidului de frana includ si o inspectie vizuala a franelor. Pentru a evita risipa de bani, va recomandam sa va faceti verificati lichidul de frana de catre un tehnician pentru a va asigura ca vehiculul dvs. primeste cele mai bune servicii posibile.

De ce trebuie sa schimb lichidul de frana?

Lichidul de frana joaca un rol important in sistemul de franare. Pur si simplu, fara lichid de frana, franele nu vor functiona. Atunci cand apasati pedala de frana, aceasta impinge un piston din cilindrul principal si foloseste lichidul de frana pentru a impinge celalalt piston din cilindrul sclav. Acest lucru transfera multa forta si presiune catre placutele de frana, care comprima rotile si incetineste masina. Fara lichid de frana=fara presiune=fara forta de franare. Concluzie. Desigur, lichidul de frana de proasta calitate afecteaza, de asemenea, performanta de franare. Lichidul de frana este "higroscopic"(adica "absoarbe umezeala"). Cu alte cuvinte, acesta "putrezeste"chiar si in conditii normale de functionare. In plus, rugina si resturile se pot acumula in conductele de frana. Acest lucru poate duce la scurgeri si la alte probleme ale franelor. In unele cazuri, conductele de frana pot incepe sa se uzeze, ceea ce duce la reparatii mai costisitoare. Este posibil ca verificarea starii lichidului de frana sa nu fie o cerinta anuala precum o inspectie tehnica, dar verificarile regulate va pot scuti de stres si cheltuieli inutile in viitor.

Inlocuirea lichidului de servodirectie in Kishinev

Lichidul de servodirectie este un tip de lichid hidraulic care transmite puterea in masinile moderne echipate cu servodirectie. Acesta este parte integranta a sistemului de directie si va permite sa rotiti usor volanul. Schimbarea lichidului de servodirectie nu este, de obicei, inclusa in lista lucrarilor de intretinere de rutina, asa ca, la majoritatea masinilor, se face la discretia proprietarului. Cu toate acestea, unii producatori recomanda ca sistemul sa fie clatit din cand in cand cu ajutorul unui mecanic. Ca intotdeauna, cel mai bine este sa consultati manualul de utilizare.

De ce este necesara schimbarea lichidului de servodirectie?

Atunci cand masina vine pentru o revizie de rutina, poate fi de dorit sa spalati imediat pompa de servodirectie si sa completati cu lichid nou, deoarece lichidul existent a devenit negru. Retineti ca si uleiul de motor si lichidul de transmisie se intuneca in timp, astfel incat o culoare rosu inchis nu inseamna neaparat ca lichidul de servodirectie este stricat. Lichidul de servodirectie trebuie verificat lunar pentru a va asigura ca cantitatea este corecta si ca nu exista scurgeri din sistemul de servodirectie.

Rezervoarele de pe multe vehicule sunt din plastic transparent, astfel incat nu este necesar sa scoateti capacul pentru a verifica nivelul lichidului. Consultati manualul proprietarului pentru ajutor in localizarea rezervorului in compartimentul motorului. De asemenea, manualul ar trebui sa va spuna ce tip de lichid de servodirectie trebuie sa utilizati. Este posibil ca producatorul sa impuna utilizarea unui anumit tip de lichid, mai degraba decat a lichidului universal vandut la magazinele de piese. Daca trebuie sa completati lichidul, nu exagerati, deoarece acest lucru poate cauza, de asemenea, probleme cu sistemul de directie.
Nu dormiti ingrijorandu-va de starea lichidului de servodirectie din cauza aspectului sau a vechimii acestuia? Daca producatorul masinii dvs. nu indica faptul ca trebuie inlocuit, probabil ca este in regula. Totusi, daca va simtiti mai bine, nu strica sa inlocuiti lichidul de servodirectie.

Pretul de inlocuire a lichidului de frana si a lichidului hidraulic in Kishinev

Nu stiti unde sa schimbati lichidul de frana si sa inlocuiti lichidul sistemului hidraulic? La service-ul auto Centru de anvelope o puteti face. Avem doar angajati cu experienta, ei vor face totul in termene minime si calitativ, iar pretul de inlocuire a lichidului si lichidului de frana va multumi pe oricare dintre clientii nostri. Completati formularul de mai jos si va vom suna noi. Va asteptam cu drag!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Schimbarea lichidului hidraulic si a lichidului de frana 1Schimbarea lichidului hidraulic si a lichidului de frana 2Schimbarea lichidului hidraulic si a lichidului de frana 3Schimbarea lichidului hidraulic si a lichidului de frana 4Schimbarea lichidului hidraulic si a lichidului de frana 5Schimbarea lichidului hidraulic si a lichidului de frana 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite