Comandați un serviciu
Trimite

Restaurati interiorul autoturismului

 

Pret serviciu de la 1000 lei

Fa-ti interiorul sa arate nou cu noi:reconditionarea interiorului masinii la cel mai inalt nivel!

Interiorul masinii dvs. este locul in care va petreceti o cantitate semnificativa de timp in fiecare zi. In timp, interiorul este supus la uzura si la zgarieturi, deteriorari si pierderea aspectului impecabil. Solutia la aceasta problema este refacerea interiorului auto, iar noi suntem pregatiti sa va oferim cele mai bune servicii in acest domeniu.

Ce include restaurarea interiorului auto:

  1. Restaurarea scaunelor auto. 

Scaunele uzate, rupte sau iesite din forma pot compromite in mod semnificativ confortul dumneavoastra la volan. Oferim restaurarea scaunelor, inclusiv inlocuirea tapiteriei si refacerea formei acestora.

  1. Restaurarea plasticului interior. 

Componentele interioare din plastic sunt supuse uzurii in timp, dar acest lucru poate fi reparat. Suntem specializati in restaurarea plasticului pentru a-l face sa arate din nou ca nou.

  1. Restaurarea pielii din interiorul masinii. 

Un interior din piele confera masinii dvs. un aspect luxos, dar, in timp, pielea isi poate pierde supletea si stralucirea. Oferim servicii profesionale de restaurare a pielii, inclusiv repararea zgarieturilor, fisurilor si zgarieturilor.

  1. Restaurarea ornamentelor interioare.

Garniturile interioare sunt expuse la multe influente externe si, in timp, se pot uza si decolora. Vom restaura finisajele pentru ca interiorul sa arate din nou impecabil.

  1. Reconditionarea generala a interiorului masinii.

Daca interiorul dumneavoastra necesita o reimprospatare completa, va vom oferi o gama completa de servicii pentru a-l face sa arate ca nou.

Faceti ca interiorul masinii dvs. sa fie din nou confortabil si elegant cu ajutorul nostru. Contactati-ne astazi si va vom transforma interiorul vechi si uzat intr-un spatiu in care va veti bucura de fiecare calatorie.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Restaurare interioara 1Restaurare interioara 2Restaurare interioara 3Restaurare interioara 4Restaurare interioara 5Restaurare interioara 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite