Comandați un serviciu
Trimite

Repararea transmisiei

 

Pret serviciu de la 999 lei

Transmisia unui vehicul este o componenta delicata si foarte complexa, care necesita o intretinere si o manipulare corespunzatoare. Transmisia este responsabila pentru transferul de putere de la motor la rotile motoare si ajuta motorul sa functioneze la diferite viteze.

Iata cateva dintre semnele comune ale defectiunii transmisiei:

  • O scadere vizibila a vitezei vehiculului
  • Alunecarea discului de ambreiaj si dificultati in schimbarea treptelor de viteza
  • Dificultate in conducerea unui vehicul incarcat
  • Miros de fum de sub capota

Daca observati unul dintre aceste semne, contactati service-ul auto Centru de anvelope pentru repararea cutiei de viteze la un pret avantajos.

Repararea sau inlocuirea cutiei de viteze in atelier

De la repararea transmisiei manuale la repararea transmisiei automate, Centru de anvelope stie cum sa rezolve problema. Expertii nostri auto vor diagnostica starea autovehiculului dumneavoastra si va vor ajuta sa rezolvati problema. Incredintati-ne lucrarile tehnice!

Serviciile noastre de reparare a transmisiei la preturi competitive includ:

  • Transmisie automata.

O transmisie automata reprezinta schimbarea automata intre viteze pentru a optimiza conducerea. Treptele de viteza sunt schimbate in functie de apasarea pedalei de acceleratie de catre sofer, de viteza vehiculului, de turatia motorului si de sarcina vehiculului. Transmisiile automate conventionale au 4-5 trepte de viteza inainte, marsarier, marsarier inapoi, parcare si punct mort. Treptele de viteza sunt schimbate automat atunci cand autovehiculul se afla in pozitia Drive si nu este nevoie sa apasati pedala de ambreiaj sau sa schimbati treptele de viteza, asa cum se intampla la o transmisie manuala. Repararea unei transmisii automate este complicata din cauza tuturor componentelor care o alcatuiesc, asa ca este esential ca problemele transmisiei automate sa fie evaluate corect de mecanicii auto.

  • Transmisie manuala.

Un vehicul cu transmisie manuala trebuie sa schimbe manual treptele de viteza in functie de viteza vehiculului si de presiunea exercitata asupra pedalei de ambreiaj. Transmisiile manuale au intre doua si opt trepte de viteza. Tractiunea fata si tractiunea spate sunt cele doua configuratii principale ale transmisiilor manuale. In general, transmisiile manuale necesita mai putina intretinere decat cele automate. La Centru de anvelope, mecanicii nostri auto vor diagnostica autovehiculul dumneavoastra si, pe baza acestui diagnostic, va vor recomanda inlocuirea sau repararea transmisiei de care are nevoie autovehiculul dumneavoastra pentru a asigura siguranta si a prelungi durata de viata a acestuia.

  • Cutii de transfer.

Aceasta este partea din sistemul de tractiune integrala montata pe vehiculele cu tractiune integrala. Cutia de transfer preia puterea de la transmisie si o trimite catre puntile fata si spate. Cele mai multe cutii de transfer fabricate in prezent sunt actionate cu lant, dar se poate folosi si o transmisie cu angrenaje. Cutia de transfer este conectata la cutia de viteze, precum si la puntile fata si spate prin intermediul arborilor de transmisie. Incredintati repararea transmisiei masinii dumneavoastra expertilor de la Centru de anvelope.

Repararea transmisiei nu este un lucru care trebuie luat cu usurinta. Transmisia este conectata la componentele cheie ale vehiculului dumneavoastra si trebuie sa functioneze corect pentru a va asigura siguranta. Repararea pieselor de transmisie ale masinii dvs. include schimbarea filtrelor si golirea lichidelor pentru a preveni deteriorarea. Defectiunile obisnuite ale transmisiei care pot duce la repararea transmisiei includ probleme de schimbare a vitezelor, blocarea vitezei, blocarea, scurgeri de lichid si aprinderea unei lumini de intretinere. Daca credeti ca este posibil sa aveti nevoie de repararea transmisiei in Chisinau, nu ezitati sa faceti o programare la Centru de anvelope astazi pentru preturi accesibile.

Reparatii transmisie in Chisinau

Centru de anvelope este unul dintre cei mai de incredere furnizori de servicii de reparatie a cutiei de viteze. Dispunem de echipament modern, tehnicieni cu experienta si stim cum sa reparam cutii de viteze de toate tipurile, marcile si modelele de automobile. Pretul reparatiei cutiei de viteze depinde de complexitatea lucrarii. Completati formularul de pe site-ul nostru si va vom contacta pentru mai multe informatii despre costul reparatiei cutiei de viteze. Va asteptam la Centru de anvelope!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Repararea transmisiei 1Repararea transmisiei 2Repararea transmisiei 3Repararea transmisiei 4Repararea transmisiei 5Repararea transmisiei 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite