Comandați un serviciu
Trimite

Repararea tapiteriei auto

 

Pret serviciu de la 499 lei

Reparatia profesionala a tapiteriei interioare a masinii in Chisinau:restabiliti confortul si stilul!

Aspectul si confortul interiorului masinii sunt de mare importanta pentru proprietarii de autovehicule. Tapiteria scaunelor si a usilor joaca un rol esential in crearea unei atmosfere confortabile si primitoare in habitaclu. Cu toate acestea, in timp, din cauza utilizarii zilnice si a uzurii naturale, este posibil ca tapiteria autovehiculului dvs. sa necesite reparatii sau inlocuire. Serviciile noastre profesionale de reparare a tapiteriei auto va pot ajuta sa restabiliti aspectul impecabil si confortul din masina dumneavoastra!

Ce include repararea tapiteriei?

Repararea tapiteriei auto include restaurarea tapiteriei din tesatura sau piele de pe scaune, usi, plafon si alte componente interioare. Aceasta poate include urmatoarele procese:

  • Croitorie si restaurarea tapiteriei: Mesterii nostri croiesc si restaureaza tapiteria scaunelor si a altor elemente de interior. Folosim materiale si tesaturi de inalta calitate pentru a asigura longevitatea si calitatea reparatiei.
  • Restaurarea si repararea pielii: Daca masina dvs. are tapiterie din piele, oferim, de asemenea, servicii de restaurare si reparare a pielii. Reparam zgarieturile, zgarieturile si alte imperfectiuni pentru a readuce pielea la aspectul ei impecabil.
  • Inlocuirea husei scaunelor: Daca tapiteria scaunelor dvs. este foarte deteriorata si ireparabila, oferim servicii de inlocuire a husei scaunelor.
  • Curatarea si intretinerea tapiteriei: Oferim, de asemenea, servicii de curatare si intretinere a tapiteriei pentru a mentine tapiteria in stare perfecta pentru o perioada lunga de timp.

Beneficiile reparatiei tapiteriei auto la noi:

  • Mesteri profesionisti: Mesterii nostri au o experienta vasta in repararea tapiteriei auto si sunt foarte calificati.
  • Abordare personalizata: Tinem cont de preferintele si nevoile dvs. si va oferim solutii si stiluri individuale.
  • Materiale de calitate: Folosim doar materiale si tesaturi de cea mai buna calitate pentru a asigura longevitatea reparatiei.
  • Pret accesibil: Oferim preturi competitive pentru serviciile noastre de reparatii de tapiterie auto.

Pretul pentru repararea tapiteriei auto depinde de volumul de munca si de materiale.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Repararea tapiteriei auto 1Repararea tapiteriei auto 2Repararea tapiteriei auto 3Repararea tapiteriei auto 4Repararea tapiteriei auto 5Repararea tapiteriei auto 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite