Comandați un serviciu
Trimite

Repararea si inlocuirea transmisiei automate

 

Pret serviciu de la 2500 lei

Transmisia automata faciliteaza conducerea masinii si schimba automat treptele de viteza in timpul conducerii. Acest element este stabil in functionare. Revizia sau inlocuirea trebuie facuta la fiecare 120-200 de mii de kilometri.

Pentru a intelege daca este necesara inlocuirea sau repararea, este necesar sa se faca un diagnostic al transmisiei automate sau sa se demonteze cutia. Multe tipuri de reparatii ale transmisiei automate sunt minore si pot fi reparate, dar exista unele dintre ele care necesita inlocuirea transmisiei automate al caror pret este destul de accesibil.

O inlocuire a transmisiei este atunci cand o transmisie defecta este indepartata din caroseria masinii si inlocuita complet cu o transmisie noua. Inlocuirea transmisiei se efectueaza atunci cand transmisia este deteriorata intr-o asemenea masura incat repararea ei este pur si simplu nepotrivita sau cand este imposibil de determinat cauza defectiunii. Pretul inlocuirii transmisiei automate depinde de activitatea maestrului.

Revizuirea transmisiei automate, numita si reconstructia transmisiei, este similara cu inlocuirea transmisiei prin faptul ca ambele necesita demontarea transmisiei de pe sasiu si inlocuirea acesteia. Cu toate acestea, in cazul unei revizii a transmisiei automate, robotul nu este inlocuit cu unul complet diferit, ci este reparat. Costul de reparare a unei transmisii automate, va fi mult mai mic decat cel de inlocuire.

Semne de defectiune a transmisiei automate

De regula, transmisia nu moare peste noapte. Semne de defectiune a transmisiei.

  • Alunecarea transmisiei. Daca va conduceti masina si simtiti brusc ca aceasta schimba vitezele fara motiv, este posibil ca de vina sa fie alunecarea transmisiei. Acesta se poate manifesta prin faptul ca masina se conduce cu dificultate, ii lipseste puterea si nu accelereaza asa cum ar trebui. Defectiunea poate fi indicata si de o schimbare a tonusului motorului sau de un sunet de scancet.
  • Schimbari inegale ale treptelor de viteza. Daca masina pare sa refuze sau sa se chinuie sa schimbe vitezele, problema ar putea fi la transmisie.
  • Cuplarea intarziata a treptelor de viteza. Nu ar trebui sa existe nicio intarziere in schimbarea intre modurile de parcare si de deplasare atunci cand se merge inainte. Cu toate acestea, problemele transmisiei pot provoca o pauza lunga la schimbarea treptelor de viteza.
  • Scurgere de lichid. Transmisia nu ar trebui sa aiba niciodata scurgeri. Lichidul de transmisie este de culoare rosie aprinsa sau inchisa sau maro. Daca observati acest lucru sub masina, atunci este timpul sa faceti o verificare a transmisiei.
  • Semnale de avertizare. Vehiculul dvs. este probabil echipat cu o lumina de avertizare a transmisiei. Desi aceasta lumina nu indica intotdeauna o problema serioasa, duceti-va masina la un mecanic pentru a o verifica.

Ati observat unul dintre semne, atunci nu ezitati si mergeti la cel mai apropiat service auto Centru de anvelope pentru repararea transmisiei automate la un pret mic.

Pretul reparatiei transmisiei automate in Chisinau

La service-ul auto Centru de anvelope puteti repara transmisia automata a oricarui automobil la preturi accesibile in Chisinau. Specialistii nostri sunt specializati in importuri europene. Folosind cele mai avansate tehnologii de diagnosticare si multi ani de experienta, ne straduim sa oferim reparatie la pret accesibil si de calitate a transmisiei automate in Chisinau.

Daca aveti nevoie de repararea transmisiei automate japoneze a masinii dumneavoastra, completati formularul de pe site-ul nostru si va vom suna noi!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Repararea transmisiei automate 1Repararea transmisiei automate 2Repararea transmisiei automate 3Repararea transmisiei automate 4Repararea transmisiei automate 5Repararea transmisiei automate 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite