Comandați un serviciu
Trimite

Repararea sasiului auto

 

Pret serviciu de la 599 lei

Sasiul este scheletul principal al vehiculului, suspensia care leaga rotile si asigura stabilitatea in timpul deplasarii. In cazul unor defectiuni, sunt necesare reparatii ale sasiului, in timp ce pentru fiecare vehicul trebuie efectuata o inspectie periodica. Este foarte important sa aveti grija in mod corespunzator de sasiu, deoarece acesta este o parte importanta a masinii, la fel ca si motorul, care determina in mare masura caracterul practic si fiabilitatea conducerii. Dar spuneti-mi, cat de des acordati atentie trenului de rulare?

Motive pentru care trenul de rulare al unei masini trebuie reparat:

  • Vibratii puternice in interiorul masinii.

Daca simtiti vibratii puternice in habitaclu in timp ce conduceti, cel mai probabil este vorba de o problema cu rulmenti, amortizoare sau arcuri uzate.

  • Masina se trage in lateral atunci cand conduceti.

Tragerea in lateral in timp ce masina se deplaseaza, se afla intr-una dintre cauze:

  1. Deteriorarea franelor;
  2. Presiune diferita in fiecare roata;
  3. Deformarea tijei;
  4. Geometrie necorespunzatoare a rotilor sau altele.
  • Dezechilibrul anvelopelor.

La condus, rotile nu se comporta asa cum ar trebui, problema este ca sunt uzate neuniform sau nu sunt echilibrate.

  • Interiorul masinii nu este la fel de confortabil.

In acest caz, problema este reprezentata de amortizoare. Cel mai probabil, acestia au scurgeri, astfel ca miscarile masinii au devenit diferite, neplacute. Pentru a afla, veniti la service-ul auto Centru de anvelope, unde se va efectua diagnosticarea si repararea trenului de rulare.

  • La oprirea masinii se aude un scartait.

Daca auziti un scartait atunci cand opriti, cel mai probabil acesta este cauzat de discurile de frana uzate sau de placutele de frana uzate.

Ati observat unul dintre aceste semne. Nu pierdeti timpul si contactati imediat maestrii service-ului auto Centru de anvelope.

Repararea sasiului in Chisinau

Deoarece sasiul nu este un singur element, ci o combinatie de mai multe componente, repararea sasiului masinii este o procedura complexa.

Totul depinde de care dintre piesele sasiului trebuie sa fie inlocuite, timpul si fondurile pentru intretinere variaza.

Specialistii service-ului auto Centru de anvelope vor efectua diagnosticarea. Dupa diagnosticare, maestrii vor putea spune daca trebuie inlocuit intregul sasiu sau doar unele dintre elementele acestuia. Pretul reparatiei sasiului auto va depinde de lucrarile efectuate si de cat de grava este problema. Inainte de a va preda masina, acestia vor regla rotile si anvelopele.

Completati formularul de pe site-ul nostru pentru informatii mai precise si va vom contacta imediat.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Repararea sasiului 1Repararea sasiului 2Repararea sasiului 3Repararea sasiului 4Repararea sasiului 5Repararea sasiului 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite