Comandați un serviciu
Trimite

Repararea plasticului interior si exterior al masinii

 

Pret serviciu de la 649 lei

Materialele plastice au fost folosite in constructia de automobile inca de la sfarsitul anilor 1960. Materialele plastice ranforsate nestructurale si structurale sunt utilizate din ce in ce mai mult in multe domenii ale caroseriei auto.

Atunci cand sunt necesare rezistenta si stabilitate, materialele plastice sunt amestecate cu fibre suplimentare. Materialele plastice nearmate sunt utilizate in mod obisnuit in domenii precum ornamentele usilor si mulajele de caroserie.

Indiferent de tipul de plastic utilizat sau de locul in care este amplasat, aceste piese vor necesita probabil reparatii sau inlocuiri atunci cand autovehiculul dumneavoastra este implicat intr-un accident. Procesul de reparare a plasticului crapat pe un autoturism implica multe lucruri.

Pentru o reparatie reusita, tehnicienii trebuie sa determine din ce tip de plastic este facuta piesa si daca este intarita cu fibre. Acest lucru ii va ajuta, de asemenea, sa inteleaga ce metode de reparare trebuie sa urmeze.

Reparatii cosmetice si reparatii de plastic auto pe doua fete

Produsele pentru reparatii din plastic sunt utile pentru atelierele de reparatii auto deoarece pot reduce timpul necesar pentru a repara o piesa. In loc sa comande o piesa noua, reparatorul poate folosi aceste produse pentru a repara piesa fara sa astepte. Utilizarea acestor produse este, de asemenea, mai economica pentru clienti.

Adezivii pentru reparatii pot fi utilizati atat pentru reparatii cosmetice, cat si pentru reparatii pe doua fete. Reparatiile din plastic prin sudare la rece sunt, de asemenea, adesea folosite de profesionisti. In acest proces, suprafetele din plastic sunt presate impreuna sub caldura si presiune, ceea ce le permite sa creeze o legatura moleculara si sa se uneasca. Centru de anvelopare repara plasticul si cu capse, plasa si fibra de sticla.
Ce trebuie sa stie specialistii in repararea plasticului auto?

Pentru a sti cum sa faci corect reparatii de plastic auto folosind diferite produse si metode, trebuie sa fii instruit. Specialistii in reparatii auto trebuie sa urmeze cu atentie procedurile standard de operare care vin cu diferitele materiale pe care le folosesc.

Repararea plasticului auto la Centru de anvelopare

Centrul de service auto Centru de anvelope ofera servicii de reparatii plastic pentru astfel de piese:

  • Reparatii plastic interior auto;
  • Repararea plasticului farurilor;
  • Reparatia plasticului pentru bara de protectie;
  • Repararea plasticului oglinzilor laterale;
  • Repararea plasticului din portbagaj;
  • Repararea plasticului de lanterna;
  • Repararea plasticului farurilor spate;
  • Reparatii de plastic pentru panouri auto;
  • Repararea plasticului torpedoului;
  • Repararea plasticului de pe radiatorul de racire.

Maestrii experimentati ai service-ului nostru auto vor face reparatii de plastic de orice complexitate, calitativ si rapid. Pentru a afla pretul de reparatie a plasticului auto, a barei de protectie si a altor piese, completati formularul de pe site-ul nostru si va vom contacta noi.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Repararea plasticului 1Repararea plasticului 2Repararea plasticului 3Repararea plasticului 4Repararea plasticului 5Repararea plasticului 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite