Comandați un serviciu
Trimite

Repararea intepaturilor si a taieturilor in pneuri

 

Pret serviciu de la 200 lei

Proprietarii de masini stiu ca taieturile si intepaturile in anvelope sunt o problema destul de frecventa care poate aparea ca urmare a unei coliziuni cu un obiect ascutit pe sosea. Dar nu trebuie sa va faceti griji, pentru ca atelierul nostru de reparatii auto ofera servicii de reparatii de inalta calitate in cazul intepaturilor si taieturilor de anvelope.

Avantajele repararii intepaturilor si taieturilor de anvelope la noi:

  • Meseriasi profesionisti:Avem meseriasi experimentati si calificati care au o experienta bogata in repararea anvelopelor auto. Acestia stiu cum sa repare anvelopele deteriorate in mod eficient si sigur.
  • Echipamente moderne:Folosim echipamente si unelte moderne pentru repararea anvelopelor, ceea ce ne permite sa efectuam lucrari de inalta precizie si calitate.
  • Materiale de calitate:La repararea anvelopelor, folosim numai materiale de calitate care asigura fiabilitate si o durata de viata lunga.

Procesul de reparare a gaurii si taieturii anvelopei include:

  • Inspectia daunelor:Tehnicienii nostri vor efectua o inspectie amanuntita a daunelor pentru a determina fezabilitatea si oportunitatea reparatiei.
  • Pregatirea suprafetei:Suprafata taieturii sau a gaurii va fi pregatita pentru o buna aderenta a materialului de reparatie.
  • Repararea:Punctele si taieturile sunt reparate cu ajutorul unor materiale si echipamente speciale.
  • Reparatia:Dupa repararea anvelopei, se restabileste integritatea si etanseitatea acesteia.

Pretul reparatiilor pentru gauri si taieturi de anvelope depinde de natura deteriorarii si de tipul de anvelopa. Pentru a afla costul exact si pentru a face o programare pentru reparatie, completati formularul de pe site-ul nostru si va vom contacta. Suntem bucurosi sa va ajutam sa reparati anvelopele deteriorate si sa va mentinem masina in siguranta si confort!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Repararea intepaturilor si taieturilor in anvelope 1Repararea intepaturilor si taieturilor in anvelope 2Repararea intepaturilor si taieturilor in anvelope 3Repararea intepaturilor si taieturilor in anvelope 4Repararea intepaturilor si taieturilor in anvelope 5Repararea intepaturilor si taieturilor in anvelope 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite