Comandați un serviciu
Trimite

Repararea caroseriei

 

Pret serviciu de la 299 lei

Atunci cand masina ta a fost implicata intr-un accident, este esential sa obtii reparatii calificate de caroserie in Chisinau. A-ti duce masina la un atelier unde poate fi reparata este o alternativa excelenta daca masina ta a suferit daune de caroserie medii sau semnificative. Panourile de caroserie ale masinii dvs. sunt doar un aspect al reparatiei profesionale a caroseriei. Cadrul masinii tale, care poate fi deteriorat si pe care nu il poti vedea intotdeauna, este de asemenea acoperit de aceasta.

Repararea caroseriei auto

Cadrul sau partile interne ale masinii dvs. pot fi deteriorate chiar daca nu exista daune vizibile pe caroseria masinii;acest lucru poate duce la daune mai grave in viitor. Este nevoie de un tehnician profesionist de reparatii de coliziune de caroserie auto pentru a determina daca pot exista daune structurale mai grave, dincolo de daunele cosmetice ale masinii. Rotile, anvelopele sau componentele de sub capota pot fi solicitate din cauza unei aripi rupte. Este important sa reparati cel putin loviturile pentru ca masina dvs. sa nu sufere daune suplimentare costisitoare.

Sistemele critice ale masinii dumneavoastra pot fi, de asemenea, deteriorate de daune extinse la nivelul caroseriei. Bineinteles, motorul si alte piese pot fi avariate daca partea din fata a masinii dvs. este incovoiata spre interior. De asemenea, sistemul de evacuare poate fi deteriorat daca masina dumneavoastra este lovita din spate. Masina dvs. va fi inspectata de catre specialistii in reparatii de caroserie auto, care vor putea determina daca caroseria este deteriorata si daca trebuie efectuate lucrari de reparatii si sudura.

In functie de gravitatea avariilor, maestrii nostri de la Centru de anvelope vor efectua lucrari de reparatie a caroseriei si sudura auto in Chisinau de inalta calitate.

Preturile pentru reparatia caroseriei in Moldova

Atelierul de reparatii auto Centru de anvelope dispune de tot echipamentul necesar pentru reparatia caroseriei auto. Efectuam toate tipurile de lucrari de reparatie a caroseriei in Chisinau si oferim garantie pentru toate tipurile de lucrari. Completati formularul de mai jos pentru a afla preturile pentru reparatia caroseriei auto in service-ul nostru auto. Va asteptam la Centru de anvelopare.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Repararea caroseriei 1Repararea caroseriei 2Repararea caroseriei 3Repararea caroseriei 4Repararea caroseriei 5Repararea caroseriei 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite