Comandați un serviciu
Trimite

Masini pentru livrare

 

Pret serviciu de la 1000 lei

Visul tau este o masina noua, dar nu este disponibila pe piata moldoveneasca? Nu va faceti griji! Noi va oferim servicii de import auto la cheie pentru a va realiza visul. 

Serviciul de import auto la cheie este o modalitate excelenta de a obtine exact masina care corespunde asteptarilor si nevoilor dumneavoastra. Va oferim confort maxim si fiabilitate in fiecare etapa a acestui proces interesant.

De ce sa ne alegeti pe noi?

 1. Experienta si profesionalism:Avem multi ani de experienta in aducerea automobilelor in Moldova si cunoastem toate complexitatile acestei afaceri. Expertii nostri vor gasi masina perfecta pentru dumneavoastra, tinand cont de dorintele si bugetul dumneavoastra.
 2. Serviciu complet:Echipa noastra se ocupa de toate aspectele importului de masini - de la cautarea si achizitionarea masinii pana la toate documentele necesare. Obtineti o masina la cheie la propriu!
 3. Rezultate garantate:Garantam ca masina pe care o aducem pentru dumneavoastra va fi intr-o stare tehnica si vizuala perfecta. Fiecare masina este inspectata minutios inainte de livrare.
 4. Politica transparenta de preturi:Oferim preturi competitive pentru serviciile noastre de aducere a masinilor la cheie. Nu va trebui sa va faceti griji cu privire la costurile ascunse.
 5. Servicii personale:Fiecare client este important pentru noi si garantam o abordare personalizata pentru fiecare comanda. Dorintele si cerintele dumneavoastra sunt prioritare pentru noi.
 6. Importul auto in Moldova este o mare oportunitate de a diversifica piata auto din tara noastra. Cooperam cu parteneri de incredere din diferite tari pentru a va oferi acces la o gama larga de marci si modele de masini.

Cum functioneaza?

 • Ne contactati si ne spuneti despre preferintele si bugetul dumneavoastra.
 • Noi selectam cele mai potrivite optiuni auto pentru dumneavoastra.
 • Alegeti masina care va place si incepem sa plasam comanda.
 • Noi cumparam masina, facem pregatirile necesare si ti-o livram.
 • Primiti o masina la cheie si va puteti bucura de confort si stil.

Va garantam satisfactia de pe urma colaborarii cu noi. Livrarea masinii la cheie in Moldova este oportunitatea ta de a avea masina visurilor tale fara probleme si stres.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Aducere de masini 1Aducere de masini 2Aducere de masini 3Aducere de masini 4Aducere de masini 5Aducere de masini 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite