Comandați un serviciu
Trimite

Lustruirea si vopsirea masinilor

 

Pret serviciu de la 11499 lei

Masina dumneavoastra nu este doar un mijloc de transport, ci face parte din personalitatea si stilul dumneavoastra. Merita doar cea mai buna ingrijire si atentie pentru a arata mereu cat mai bine. Vopsirea si lustruirea automobilelor este o arta pe care am reusit sa o stapanim pentru a va face masina stralucitoare, protejata si incredibil de atractiva.

Procesul de vopsire si lustruire a unui auto cu noi:

  • Consultare si estimare: Incepem prin a discuta despre dorintele dvs. si a inspecta starea masinii dvs. Va furnizam un cost preliminar pentru lucrare.
  • Lucrari pregatitoare: Masina dvs. este supusa unor proceduri pregatitoare, inclusiv slefuire, spalare si mascare.
  • Vopsirea: Alegem impreuna cu dvs. culoarea si tipul de vopsea, apoi procedam la vopsirea atat a caroseriei, cat si a partilor de caroserie ale masinii.
  • Lustruire: Lustram pentru a maximiza netezimea si stralucirea suprafetei caroseriei.
  • Uscare si finisare: Dupa vopsire si lustruire, masina este supusa unui proces de uscare si finisare, inclusiv tratarea suprafetei.
  • Controlul calitatii: Inspectam amanuntit fiecare etapa a lucrarii pentru a asigura cel mai inalt standard de calitate.
  • Predarea autovehiculului: Primiti masina dumneavoastra aratand ca noua si gata sa fie admirata!

Vopsirea si lustruirea masinii dvs. nu inseamna doar schimbarea aspectului acesteia, ci si o investitie in viitorul ei. Procedurile de calitate mentin caroseria masinii dvs. in stare perfecta, prevenind coroziunea si sporindu-i valoarea.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Vopsirea si lustruirea masinilor 1Vopsirea si lustruirea masinilor 2Vopsirea si lustruirea masinilor 3Vopsirea si lustruirea masinilor 4Vopsirea si lustruirea masinilor 5Vopsirea si lustruirea masinilor 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite