Comandați un serviciu
Trimite

Lustruirea farurilor in Moldova

 

Pret serviciu de la 400 lei

Atunci cand conduceti pe timp de noapte sau in conditii de vizibilitate limitata, una dintre cele mai importante masuri de siguranta este sa va asigurati ca farurile sunt in stare optima. Dar stiati ca aceste masuri de precautie nu se limiteaza doar la a va asigura ca becurile farurilor nu se ard? De fapt, performanta farurilor poate fi redusa si din cauza cetii de pe lentilele farurilor.

Majoritatea lentilelor farurilor sunt fabricate din plastic policarbonat. Acest plastic durabil este ideal pentru conditii rutiere dure fara sa se sparga, de care aveti neaparat nevoie, dar nu se comporta bine la soare. Plasticul este acoperit cu un strat protector care il protejeaza de razele UV si de alte influente externe. Cu toate acestea, in timp, acest strat se uzeaza atunci cand este expus la ploaie, cioburi de piatra si radiatii UV. Acest lucru poate fi remediat prin lustruirea farurilor la Centru de anvelope.

Daca farurile dumneavoastra au inceput sa devina tulburi sau galbui, este evident ca a inceput procesul de oxidare.

Cand am nevoie de lustruirea farurilor la masina mea?

Restaurarea farurilor poate fi necesara daca:

  • Nu puteti vedea bine drumul pe timp de noapte.
  • Farurile dumneavoastra s-au ingalbenit.
  • Farurile dvs. par tulburi.

Unul din aceste motive serveste pentru ca tu sa vii la atelierul auto Centru de anvelope si sa iti lustruiesti farurile la preturi mici in Chisinau.

Cum se face o lustruire de calitate a farurilor in Centru de anvelope

Procesul nostru in mai multe etape este conceput pentru a elimina decolorarea si zgarieturile mai profunde, oferind lentilelor dvs. un aspect nou si aplicand un strat protector pentru a asigura longevitatea suprafetei restaurate.

Etapa de lustruire a farurilor:

  • Spalarea farurilor - farurile trebuie sa fie curate.
  • Lustruirea farurilor. Atunci cand lustruiti farurile auto, ca si in cazul vopselei, ar trebui sa incepeti cu un granulatie relativ grosiera - P1000. P inseamna "particule". Cu cat sunt mai multe particule in discul de slefuit, cu atat se slefuieste mai fin.
  • Lustruirea farurilor este etapa finala.

Dupa ce specialistii nostri au lustruit farurile masinii dumneavoastra, acestea vor fi din nou ca noi! Centru de anvelopare ofera lustruire faruri spate si fata la preturi accesibile.

Lustruire profesionala a farurilor la Centru de anvelope

De asemenea, avem un serviciu de lustruire a farurilor la fata locului. Acesta este destul de obisnuit si convenabil. Specialistii nostri va vor lustrui rapid farurile fara a le demonta. Va vom raspunde la intrebarile dvs. despre costul de lustruire a farurilor si lustruire a farurilor la fata locului prin completarea formularului de pe site. Filiala Centru de anvelopare din Balti pentru lustruirea farurilor, precum si pentru alte reparatii auto.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Lustruirea farurilor 1Lustruirea farurilor 2Lustruirea farurilor 3Lustruirea farurilor 4Lustruirea farurilor 5Lustruirea farurilor 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite