Comandați un serviciu
Trimite

Lustruire masini

 

Pret serviciu de la 4000 lei

Readuceti stralucirea si stralucirea masinii dumneavoastra!

Detinerea unei masini este o mare responsabilitate, iar mentinerea ei in stare perfecta este esentiala pentru longevitatea ei si pentru mandria dumneavoastra. Unul dintre cele mai importante aspecte ale ingrijirii masinii este lustruirea. Lustruirea masinii dvs. nu numai ca ajuta la mentinerea aspectului acesteia, dar elimina si zgarieturile minore, zgarieturile si deteriorarile, conferind caroseriei stralucire si luciu. Oferim servicii profesionale de lustruire auto in Chisinau, garantand o calitate impecabila si preturi accesibile.

De ce este importanta lustruirea masinii:

  • Restabilirea stralucirii. Lustruirea va permite sa readuceti masina la stralucirea si stralucirea initiala, facandu-o mai atractiva si mai eleganta.
  • Indepartarea zgarieturilor si zgarieturilor. Suprafata masinii dvs. este expusa la o varietate de impacturi, inclusiv zgarieturi de la pietricele mici care pot provoca daune. Lustruirea indeparteaza zgarieturile si deteriorarile minore, conferind caroseriei un aspect impecabil.
  • Protectia caroseriei. Lustruirea creeaza un strat de protectie care ajuta la prevenirea deteriorarilor cauzate de factorii de mediu agresivi, cum ar fi soarele, ploaia si nisipul.
  • Aerodinamica imbunatatita. O suprafata neteda dupa lustruire favorizeaza o aerodinamica mai buna, ceea ce poate imbunatati eficienta combustibilului.

Serviciile noastre de lustruire auto includ:

  • Lustruirea caroseriei. Lustruim intreaga suprafata a caroseriei, indepartand zgarieturile si zgarieturile si oferindu-i masinii dvs. un finisaj frumos si stralucitor.
  • Indepartarea zgarieturilor. Specialistii nostri inlatura cu indemanare zgarieturile si deteriorarile minore, facand caroseria impecabila.
  • Acoperire protectoare. Dupa lustruire, aplicam un strat de protectie pentru a asigura longevitatea si a mentine stralucirea.

Pretul lustruirii auto este accesibil pentru toata lumea!

Ne pretuim clientii si ne straduim sa oferim preturi competitive pentru serviciile noastre de lustruire auto. Lustruirea masinii este o investitie in conservarea pe termen lung a aspectului si a starii masinii dumneavoastra.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Lustruire auto 1Lustruire auto 2Lustruire auto 3Lustruire auto 4Lustruire auto 5Lustruire auto 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite