Comandați un serviciu
Trimite

Lucrari de vopsire a caroseriei

 

Pret serviciu de la 10000 lei

Pictura caroseriei este o arta care este conceputa pentru a restabili stralucirea imaculata a masinii dumneavoastra, pentru a elimina imperfectiunile si pentru a o face sa arate din nou atractiva si stralucitoare.

Procesul de pictura a caroseriei la noi:

  • Consultare si estimare: Incepem prin a discuta despre dorintele dumneavoastra si a evalua starea masinii dumneavoastra. Va furnizam un cost preliminar al lucrarii.
  • Lucrari pregatitoare: Vehiculul dvs. este supus unor proceduri pregatitoare, inclusiv slefuirea, aplicarea de chitanta si mascarea.
  • Vopsirea si repararea: Indepartam orice defecte de pe suprafata caroseriei, apoi trecem la vopsire, folosind materiale de calitate si culori care sa se potriveasca cu cele originale.
  • Uscare si finisare: Dupa vopsire, masina este supusa unui proces de uscare si finisare, inclusiv lustruire si tratare a suprafetei.
  • Controlul calitatii: Verificam cu atentie fiecare etapa a lucrarii si ne asiguram ca rezultatul este la cel mai inalt standard de calitate.
  • Predarea vehiculului: Primiti masina ca noua!

Lucrarile de vopsire a caroseriei nu inseamna doar schimbarea culorii masinii dumneavoastra, ci si o investitie in viitorul acesteia. Procedurile de calitate mentin caroseria in stare perfecta si previn coroziunea.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Vopsirea caroseriei 1Vopsirea caroseriei 2Vopsirea caroseriei 3Vopsirea caroseriei 4Vopsirea caroseriei 5Vopsirea caroseriei 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite