Comandați un serviciu
Trimite

Instalarea unui nou lant de alternator

 

Pret serviciu de la 550 lei

Inlocuirea curelei de alternator a masinii dvs. este un proces lipsit de complicatii.

Daca detineti o masina, atunci stiti ca nu exista o experienta fara intretinere. Intotdeauna este ceva ce trebuie facut si, de obicei, este scump. Una dintre cele mai importante parti ale unei masini este cureaua de alternator. Aceasta curea ajuta la reglarea tensiunii din masina si o mentine in stare de functionare fara probleme.

Dar, in timp, la fel ca toate celelalte piese ale masinii, si aceasta curea se defecteaza - deci ce e de facut?

Ce este o curea de alternator?

Alternatorul din motorul unei masini este bateria care ajuta la reglarea tensiunii in masina. Cureaua care o inconjoara actioneaza o scripete care roteste alternatorul, generand electricitate pentru sistemul electric al masinii si incarcand bateria in functie de necesitati.

Cureaua este fabricata din cauciuc si are de obicei o latime de aproximativ un inch, desi unele alternatoare pot fi mai late.

Inlocuirea circuitului alternatorului

Cureaua alternatorului conecteaza motorul la aceasta parte importanta a masinii;daca se rupe, exista riscul de pierdere a energiei electrice si de deteriorare a motorului.

De asemenea, ajuta la reglarea tensiunii si previne acumularea de fum in sistemul electric al masinii. Cureaua este fabricata din cauciuc, deci este usor de intins, dar dificil de scurtat fara a se rupe sau a se uza in timp.

Intinzatorul ajuta la mentinerea curelei alternatorului in pozitie. Aceasta parte a motorului autovehiculului dumneavoastra contine, de asemenea, un resort care regleaza gradul de tensionare sau de slabire a intinzatorului pentru diferite lungimi si tipuri de curele.

Cand trebuie inlocuita o curea de alternator?

Cureaua de alternator trebuie inlocuita atunci cand prezinta semne de uzura. Cel mai evident semn este atunci cand cureaua incepe sa scartaie sau sa scartaie atunci cand circulati pe sosea. Alte semne sunt daca cureaua este crapata, lasata deschisa pentru perioade lungi de timp sau rasucita.

Scartaitul si scartaitul pot fi deosebit de periculoase daca cureaua alternatorului s-a rupt in timp ce se circula pe sosea sau cu viteza pe autostrada, asa ca va recomandam sa va faceti verificarea masinii imediat ce apar semnele de avertizare!

Presupuneti ca trebuie inlocuita cureaua de alternator. In acest caz, va recomandam sa o inlocuiti cu o piesa originala de calitate de la departamentul nostru de piese de schimb, deoarece aceste curele sunt concepute special pentru marca si modelul dumneavoastra de masina!

Repararea curelei de alternator nu este intotdeauna dificila, dar este mai bine sa fie facuta de profesionisti calificati.

Costul inlocuirii unei curele de alternator

In medie, instalarea unei curele dureaza aproximativ 20 de minute, dar daca este necesar un anumit tip de curea sau daca trebuie rezolvate alte probleme la vehiculul dumneavoastra, timpul poate varia. Va recomandam sa ne contactati pentru un pret al serviciului de inlocuire a curelei de alternator inainte de a programa o intalnire.

Pretul de inlocuire a curelei de alternator este de aproximativ 149 de lei, dar va vom putea oferi pretul exact al lucrarii de inlocuire a curelei de alternator dupa ce va vom inspecta masina si vom stabili ce anume trebuie inlocuit!

Inlocuire curea de alternator in Centru de anvelopare

Centru de anvelope ofera o gama larga de servicii auto, inclusiv reparatii precum inlocuirea curelei de alternator fara intinzator, in mod convenabil si fara probleme. Daca masina dumneavoastra incepe sa scartaie sau sa scartaie in timpul mersului, ar putea fi un semn ca trebuie inlocuita cureaua de alternator!

Trebuie sa va inspectati autovehiculul si sa stabiliti daca aceasta piesa trebuie inlocuita. Completati formularul de pe site-ul nostru pentru a obtine mai multe informatii si pentru a afla cat va costa inlocuirea curelei de alternator cu o vizita la fata locului.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Inlocuirea curelei de alternator 1Inlocuirea curelei de alternator 2Inlocuirea curelei de alternator 3Inlocuirea curelei de alternator 4Inlocuirea curelei de alternator 5Inlocuirea curelei de alternator 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite