Comandați un serviciu
Trimite

Instalarea camerei de vedere din spate

 

Pret serviciu de la 699 lei

Tehnologia autoturismelor a avansat semnificativ de-a lungul anilor, ceea ce a facut ca sofatul sa fie mai convenabil. Chiar si atunci cand conduc in mod autonom, masinile moderne sunt echipate cu multe facilitati, cum ar fi camerele de luat vederi din spate.

Camerele de vedere din spate pot reduce riscul unui accident costisitor atunci cand se da cu spatele la o masina sau un camion. Afisajul camerei, care arata o imagine video in direct a ceea ce se afla in spatele dumneavoastra, minimizeaza riscul ca vehiculul dumneavoastra sa se ciocneasca cu un obstacol nevazut.

Dar ce se intampla daca masina dumneavoastra este mai veche si nu este echipata cu o camera de mers inapoi? Centru de anvelopare poate instala o camera de marsarier pe o masina in Chisinau la preturi accesibile pentru fiecare dintre clientii nostri.

Sa analizam modalitatile de instalare a unei camere de marsarier pe automobilul tau.

Ce este o camera de marsarier si cum functioneaza aceasta?

Procesul de instalare a unei camere retrovizoare nu este complicat, aceasta arata o imagine live din partea din spate a masinii tale.

Acest lucru este convenabil, deoarece puteti vedea ce se intampla in spatele autoturismului pe care nu il puteti vedea din oglinda retrovizoare. Camerele de vedere din spate se disting prin locul in care sunt montate. Puteti achizitiona orice tip de camera cu care va simtiti cel mai confortabil. Enumeram cateva tipuri de camere:

  • Camere care sunt montate in interiorul placutei de inmatriculare;
  • Camere care sunt montate in bara placutei de inmatriculare;
  • Camere care sunt montate pe suporturi;
  • Camere retrovizoare cu blit care se confunda cu suprafata masinii.

Instalarea unei camere de vedere din spate pe o masina

Cea mai simpla optiune pentru automobilist este o camera fara fir, deoarece nu este nevoie sa se faca gauri si sa se conecteze fire. Singurul dezavantaj este calitatea imaginii camerei, aceasta poate fi pur si simplu ingrozitoare.

Conectarea camerelor cu fir necesita multa munca, poate implica crearea unei gauri sau a unei forme de montare ascunsa a camerei, precum si trecerea firelor in jurul masinii. In cele mai multe cazuri, proprietarii de masini practica aceasta optiune. Avand in vedere ca pretul de instalare a unei camere de vedere din spate si camera in sine nu costa foarte multi bani. Iar calitatea imaginii poate fi mult mai buna decat cea fara fir.

Cat costa instalarea unei camere de vedere din spate pe o masina in Centru de anvelope?

In service-ul auto Centru de anvelope lucreaza maestri experimentati ai meseriei lor. Instalarea camerei retrovizoare pe masina se va face cu precizie, rapiditate si calitate. Costul instalarii camerei retrovizoare in Chisinau depinde de munca efectuata de maestru, dar nu va fi mare. Completati formularul de pe site-ul nostru si va vom suna pentru a face o programare in service-ul nostru auto. Va asteptam in Centru de anvelope!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Instalarea camerei de vedere din spate 1Instalarea camerei de vedere din spate 2Instalarea camerei de vedere din spate 3Instalarea camerei de vedere din spate 4Instalarea camerei de vedere din spate 5Instalarea camerei de vedere din spate 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite