Comandați un serviciu
Trimite

Inlocuirea servodirectiei si repararea pompei de servodirectie

 

Pret serviciu de la 449 lei

Pe vremuri, pentru a conduce o masina era nevoie de brate puternice si de o parte superioara a corpului puternica. In caz contrar, ar fi fost foarte dificil sa conduci o masina.

Din fericire, a fost inventata servodirectia, ceea ce a permis oricarui sofer sa dirijeze si sa ia virajele fara efort. Sistemul de servodirectie utilizeaza fluid, furtunuri, o cremaliera si un pinion si o pompa de servodirectie.

Repararea pompei de servodirectie

Sistemul de servodirectie al masinii dvs. asigura o directie mai lina si mai putin "greoaie". Acest lucru va permite sa va conduceti vehiculul cu mai putin efort. Pentru ca sistemul de servodirectie sa functioneze, trebuie sa se creeze presiune hidraulica. Aceasta este ceea ce face pompa de servodirectie.

Pompa de servodirectie, actionata de cureaua de transmisie a motorului dumneavoastra, contine mai multe palete retractabile care se rotesc in interiorul unei camere mici. Atunci cand paletele se rotesc, ele trag lichidul de servodirectie prin furtunuri si ii maresc presiunea. Sistemul de servodirectie regleaza apoi aceasta presiune, oferind un raspuns sporit al volanului.

Cand am nevoie de inlocuirea servodirectiei si de repararea pompei de servodirectie?

Pompele de servodirectie nu fac parte din programul de intretinere pentru majoritatea vehiculelor. Acest lucru inseamna ca acestea nu necesita inlocuirea periodica a pompei de servodirectie decat daca se strica.

Teoretic, o pompa de servodirectie poate dura toata viata autovehiculului dumneavoastra, insa, de obicei, acestea nu rezista mai mult de 200.000 de kilometri.

Atunci cand pompa de servodirectie se defecteaza, aceasta poate cauza scurgeri care pot epuiza sistemul de lichid de servodirectie. De asemenea, poate inceta sa pompeze lichidul, ceea ce duce la o directie mai rigida.

Va rugam sa retineti:Pompa de servodirectie a fost verificata pentru a va asigura ca este corecta, deoarece functionarea corecta a directiei este vitala pentru o conducere sigura. Prin urmare, daca cureaua de transmisie a servodirectiei, pompa de servodirectie sau furtunurile de servodirectie sunt deteriorate sau prezinta scurgeri, oricare dintre acestea va face ca vehiculul dumneavoastra sa nu fie conform.
Simptomele unei pompe de servodirectie defecte

Atunci cand pompa de servodirectie se defecteaza, puteti observa urmatoarele simptome:

Probleme de directie:unul dintre principalele semne ale unei defectiuni a pompei de servodirectie este dificultatea de a va conduce masina, in special la viteze mici. Este posibil sa observati ca volanul necesita mai mult efort pentru a fi rotit, iar masina pare grea sau nu raspunde.

Zgomot urlator sau scartaitor:O pompa de servodirectie deteriorata face adesea un zgomot urlator sau scartaitor, mai ales atunci cand rotiti volanul. Acest zgomot poate indica o problema cu rulmentii sau componentele interne ale pompei.

Scurgere de lichid:O pompa de servodirectie defecta poate avea scurgeri, ceea ce face ca lichidul de servodirectie sa se scurga sau sa stropeasca sub vehicul. Este posibil sa observati o acumulare de lichid sub compartimentul motorului sau sa vedeti semne de lichid pe pompa de servodirectie insasi.

Servodirectie redusa sau neregulata:un sistem de servodirectie se bazeaza pe o pompa pentru a furniza presiune hidraulica pentru a ajuta la directie. Daca pompa este stricata, este posibil sa aveti o servodirectie redusa sau neregulata, in care directia este mai putin neteda si valoarea impulsului fluctueaza.

Daca observati cel putin unul dintre simptome, contactati imediat service-ul auto Centru de anvelope pentru inlocuirea servodirectiei sau repararea pompei de servodirectie in Chisinau.

Inlocuirea si repararea pompei de servodirectie in Chisinau

Masina ta are nevoie de inlocuirea pompei de servodirectie pentru servodirectia electrica? Daca da, noi va putem ajuta! La Centru de anvelope, echipa noastra de mecanici cu experienta poate demonta si repara pompa de servodirectie. Acest lucru va permite o directie mai usoara si mai receptiva. Pentru orice reparatie de servodirectie in Centru de anvelope, inclusiv furtunuri, pompe, curele de transmisie si fluide.

Pretul pentru inlocuirea servodirectiei si repararea pompei de servodirectie la atelierul nostru de reparatii auto este optim pentru fiecare dintre clientii nostri. Completati formularul de mai jos si va vom suna pentru a clarifica toate detaliile privind inlocuirea si repararea servodirectiei in Chisinau.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Inlocuirea servodirectiei si repararea pompei de servodirectie 1Inlocuirea servodirectiei si repararea pompei de servodirectie 2Inlocuirea servodirectiei si repararea pompei de servodirectie 3Inlocuirea servodirectiei si repararea pompei de servodirectie 4Inlocuirea servodirectiei si repararea pompei de servodirectie 5Inlocuirea servodirectiei si repararea pompei de servodirectie 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite