Comandați un serviciu
Trimite

Inlocuirea geamului electric

 

Pret serviciu de la 199 lei

Masina dumneavoastra este insotitorul dumneavoastra pe sosele, iar starea acesteia va afecteaza confortul si siguranta. Cu toate acestea, la fel ca orice alta masinarie, masina dumneavoastra poate fi supusa uzurii si defectiunilor, iar geamul electric este una dintre acele piese care uneori trebuie inlocuite. Daca intampinati probleme cu geamul electric, echipa noastra este aici pentru a va oferi servicii de inlocuire de calitate.

Inlocuirea ridicatorului de geamuri electrice este un pas important in intretinerea autovehiculului dumneavoastra. Un geam electric deteriorat sau cu functionare defectuoasa poate provoca neplaceri suplimentare si chiar poate reprezenta o amenintare pentru siguranta dumneavoastra.

Serviciile noastre de inlocuire a ridicatoarelor de geamuri electrice includ urmatorii pasi:

  • Diagnosticare: Efectuam o diagnosticare detaliata a ridicatorului de geam electric pentru a vedea daca este defect si trebuie inlocuit.
  • Selectarea piesei de inlocuire potrivite: Vom selecta piesa de inlocuire potrivita pentru marca si modelul dumneavoastra de vehicul.
  • Inlocuirea ridicatorului de geamuri: Tehnicienii nostri vor efectua o inlocuire de calitate a ridicatorului de geamuri si se vor asigura ca acesta este fiabil.
  • Inspectie si testare: Dupa inlocuire, vom inspecta si testa ridicatorul de geam pentru a ne asigura ca functioneaza corect.
  • Garantie: Oferim o garantie pentru lucrarile efectuate si piesele instalate.

Nu amanati inlocuirea ascensorului de fereastra pentru mai tarziu. Sunati-ne acum, iar mesterii nostri experimentati sunt gata sa va ofere servicii de inlocuire a ridicatorului de geamuri electrice de calitate la cel mai bun pret si cu calitate garantata!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Schimbarea geamului electric 1Schimbarea geamului electric 2Schimbarea geamului electric 3Schimbarea geamului electric 4Schimbarea geamului electric 5Schimbarea geamului electric 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite