Comandați un serviciu
Trimite

Diagnosticarea aparatului de aer conditionat din masina

 

Pret serviciu de la 170 lei

Sezonul de vara este perioada in care functionarea aparatului de aer conditionat al masinii dvs. devine deosebit de importanta. Pentru a va bucura de racoare si confort in masina dumneavoastra, este necesar sa verificati si sa diagnosticati periodic starea acestuia. Diagnosticarea climatizatorului auto este o parte integranta a intretinerii autovehiculului dumneavoastra, iar echipa noastra este gata sa va ofere servicii de calitate de diagnosticare a climatizatorului in Chisinau.

Diagnosticarea aerului conditionat auto include urmatoarele etape:

  • Verificarea presiunii: Vom masura presiunea din sistemul de aer conditionat pentru a ne asigura ca aceasta este conform standardelor.
  • Verificarea capacitatii de racire: Vom evalua capacitatea aparatului de aer conditionat de a raci aerul din interiorul masinii dvs.
  • Verificarea scurgerilor: Vom efectua o verificare a scurgerilor de refrigerant pentru a ne asigura ca sistemul este etans.
  • Verificarea compresorului: Vom evalua functionarea si eficienta compresorului.
  • Verificarea filtrelor: Vom verifica starea filtrelor aparatului de aer conditionat si vom sugera inlocuirea acestora, daca este necesar.

Diagnosticarea aparatului dumneavoastra de aer conditionat nu este doar pentru a asigura confortul in timpul caldurii de vara, ci si o masura de siguranta importanta. Un aparat de aer conditionat care functioneaza necorespunzator poate duce la scaderea vizibilitatii si poate crea probleme suplimentare in timpul condusului.

Ce beneficii veti obtine dupa o diagnosticare a aparatului de aer conditionat?

  • Eficienta racirii: Dupa o diagnoza, aparatul dumneavoastra de aer conditionat va functiona la eficienta maxima, asigurand ca aerul din interiorul vehiculului dumneavoastra este racit confortabil.
  • Reducerea consumului de combustibil: Inspectia si intretinerea regulata a aparatului de aer conditionat vor contribui la reducerea consumului de combustibil, deoarece un sistem care functioneaza necorespunzator poate utiliza mai multa energie.
  • Durata de viata mai lunga a sistemului de aer conditionat: Detectarea si repararea timpurie a problemelor ajuta la prelungirea duratei de viata a sistemului dvs. de aer conditionat.
  • Confort si siguranta: Un aparat de aer conditionat complet functional nu numai ca ofera confort, dar sporeste si siguranta pasagerilor prin imbunatatirea vizibilitatii si a concentrarii soferului.

Nu va puneti confortul si siguranta pe plan secundar!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Verificarea/diagnoza aparatului de aer conditionat 1Verificarea/diagnoza aparatului de aer conditionat 2Verificarea/diagnoza aparatului de aer conditionat 3Verificarea/diagnoza aparatului de aer conditionat 4Verificarea/diagnoza aparatului de aer conditionat 5Verificarea/diagnoza aparatului de aer conditionat 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite