Comandați un serviciu
Trimite

Vulcanizare Mobila

 

Pret de la 300 lei

Masina dumneavoastra merita doar cea mai buna ingrijire, iar aceasta include montarea profesionala a anvelopelor. In Chisinau, partenerul dvs. de incredere in ingrijirea anvelopelor si a rotilor este serviciul nostru de montare a anvelopelor la fata locului, disponibil 24 de ore pe zi.

Serviciile noastre de montare a anvelopelor in Chisinau:

  • Montarea anvelopelor la fata locului: Intelegem ca timpul dvs. este pretios, de aceea va oferim servicii de montare a anvelopelor la fata locului - nu trebuie sa pierdeti timp cu deplasarea la centrul de service. Doar dati-ne un telefon si vom veni la dumneavoastra oriunde va aflati in Chisinau.
  • Service anvelope non-stop: Problemele cu anvelopele pot aparea in orice moment al zilei, de aceea serviciul nostru este disponibil pentru dumneavoastra 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Fie ca este seara sau noapte, noi suntem intotdeauna gata sa va ajutam.
  • Preturi de montare a anvelopelor: Oferim preturi competitive la toate serviciile noastre de montare a anvelopelor. Nu avem taxe ascunse - stiti intotdeauna cat va va costa service-ul rotilor dumneavoastra.
  • Vulcanizare 24/24: Daca aveti anvelope deteriorate, vulcanizarea noastra este pregatita sa le repare pentru dumneavoastra. Si este disponibila 24 de ore pe zi, asa ca puteti fi siguri ca exista intotdeauna ajutor pentru intepaturi sau taieturi.

Lucram doar cu mesteri experimentati care au tot echipamentul necesar pentru reparatii rapide si de calitate ale anvelopelor. Intelegem ca anvelopele sunt o parte importanta a sigurantei masinii dumneavoastra, motiv pentru care ne straduim sa va oferim cel mai inalt nivel de servicii.

Procesul nostru de lucru:

  1. Apelarea: Sunati-ne la numarul de telefon furnizat, iar managerul nostru va prelua comanda dvs. si va stabili o ora convenabila pentru a va vizita.
  2. Venirea la dumneavoastra:Tehnicianul nostru va veni la dumneavoastra la ora si locul convenite, va inspecta starea anvelopelor dumneavoastra si se va apuca de treaba.
  3. Montare profesionala: Vom efectua montarea anvelopelor in mod calitativ si sigur, avand grija de fiecare detaliu.
  4. Test drive:Dupa ce lucrarea este finalizata, va recomandam un scurt test drive pentru a va asigura ca anvelopele dumneavoastra sunt fiabile si confortabile.
  5. Plata:Plata se face la finalizarea tuturor lucrarilor spre satisfactia dumneavoastra.

Ne mandrim cu faptul ca oferim servicii profesionale de montare a anvelopelor in Chisinau, iar scopul nostru este de a va oferi roti sigure si fiabile pe drumurile din Moldova. Nu va pierdeti timpul cautand, doar dati-ne un telefon si vom veni sa va oferim cele mai bune servicii.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Vulcanizare Mobila 1Vulcanizare Mobila 2Vulcanizare Mobila 3Vulcanizare Mobila 4Vulcanizare Mobila 5Vulcanizare Mobila 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite