Comandați un serviciu
Trimite

Vopsirea zgarieturilor auto

 

Pret serviciu de la 299 lei

Proprietarii de masini stiu ca zgarieturile de pe caroserie pot strica in mod semnificativ aspectul si chiar reduce valoarea masinii. Dar nu este nevoie sa disperati! Compania noastra este specializata in vopsirea profesionala a zgarieturilor auto, inclusiv a zgarieturilor adanci, pentru a readuce masina la stralucirea si frumusetea initiala.

Procesul de vopsire a zgarieturilor auto cu noi:

  • Evaluare si consultare: Incepem prin a inspecta zgarieturile si imperfectiunile de pe masina dvs. si discutam cu dvs. despre dorintele dvs. Va furnizam un cost preliminar al lucrarii.
  • Pregatirea pentru lucru: Zona zgarieturilor este pregatita cu atentie, inclusiv prin slefuirea si mascarea zonelor din jur.
  • Vopsirea: Folosim materiale de calitate si potrivire a culorii cu cea originala pentru a restabili culoarea caroseriei.
  • Uscare si finisare: Dupa vopsire, fiecare zona tratata este supusa unui proces de uscare si finisare, inclusiv lustruire.
  • Controlul calitatii: Inspectam amanuntit fiecare etapa a lucrarii pentru a asigura cel mai inalt standard de calitate.

Pretul pentru vopsirea zgarieturilor de pe o masina depinde de numarul, adancimea si dimensiunea acestora. In mod obisnuit, costul incepe de la 50 de euro pe zgarietura, dar oferim o abordare personalizata si o politica de preturi adaptata la nevoile fiecarui client.

Nu lasati zgarieturile de pe masina dvs. nesupravegheate. Contactati-ne astazi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de vopsire a zgarieturilor auto si pentru a primi sfaturi de la expertii nostri. Suntem pregatiti sa va facem masina perfecta din nou!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Vopsirea zgarieturilor auto 1Vopsirea zgarieturilor auto 2Vopsirea zgarieturilor auto 3Vopsirea zgarieturilor auto 4Vopsirea zgarieturilor auto 5Vopsirea zgarieturilor auto 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite