Comandați un serviciu
Trimite

Vopsirea si indreptarea masinilor

 

Pret serviciu de la 10499 lei

Vopsirea auto si indreptarea auto sunt doua procese integrale care sunt concepute pentru a va readuce masina la frumusetea si perfectiunea sa initiala.

Procesul de vopsire si indreptare a unei masini la noi:

  • Consultare si estimare: Incepem prin a discuta despre dorintele dvs. si a inspecta starea masinii dvs. Va furnizam un cost preliminar pentru lucrare.
  • Pregatirea pentru lucrare: Masina dvs. este supusa unor proceduri pregatitoare, inclusiv slefuirea, aplicarea de chitanta si mascarea.
  • Indreptare: Efectuam lucrari de indreptare pentru a repara partile deteriorate ale caroseriei.
  • Vopsirea: Alegem impreuna cu dvs. culoarea si tipul de vopsea si apoi procedam la vopsire.
  • Uscare si finisare: Dupa vopsire, masina este supusa unui proces de uscare si finisare, care include lustruirea si tratarea suprafetei.
  • Controlul calitatii: Inspectam amanuntit fiecare etapa a lucrarii pentru a asigura cel mai inalt standard de calitate.
  • Predarea autovehiculului: Primiti masina dumneavoastra aratand ca noua si gata sa fie admirata!

Vopsirea si indreptarea autovehiculelor nu inseamna doar actualizarea aspectului masinii dumneavoastra, ci si o investitie in viitorul acesteia. Procedurile de calitate va mentin caroseria in stare perfecta, prevenind coroziunea si sporindu-i valoarea.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Vopsirea si indreptarea masinilor 1Vopsirea si indreptarea masinilor 2Vopsirea si indreptarea masinilor 3Vopsirea si indreptarea masinilor 4Vopsirea si indreptarea masinilor 5Vopsirea si indreptarea masinilor 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite