Comandați un serviciu
Trimite

Vopsirea si refacerea plansei de bord a masinii

 

Pret serviciu de la 900 lei

Panoul frontal al interiorului autoturismului este intotdeauna la vedere pentru sofer si pasageri. Iar aspectul panoului este foarte important. Exista mai multe metode de reparare a unui torpedo deteriorat - de exemplu, vopsirea si panotarea torpedoului auto. Exista si alte metode, dar acestea sunt mai complicate si nu sunt efectuate adesea.

Refacerea tabloului de bord

Desi structura tabloului de bord al unei masini este mult mai simpla decat cea a cochiliei, finisarea acesteia necesita experienta si atentie. In atelierul nostru, fiecare interior este tratat cu grija. In ultima vreme am retusat zeci si sute de modele de masini diferite, iar feedback-ul clientilor nostri merita doar o evaluare pozitiva. Daca doriti sa:

 • Schimbati designul torpedoului;
 • Sa eliminati zgarieturile;
 • Daca doriti sa reparati daunele de pe suprafata tabloului de bord din cauza unei erori de curatare;
 • Doriti sa va restaurati tabloul de bord dupa un accident rutier.

Bine ati venit in atelierul nostru. Costul de refacere a bordului unei masini este mult mai mare decat costul restaurarii acestuia. Restaurarea torpedoului auto este de asemenea necesara atunci cand airbag-ul se declanseaza dupa un accident rutier. Pentru a evita cumpararea unui nou tablou de bord.

Pentru refacerea tabloului de bord se folosesc urmatoarele materiale:

 1. Piele naturala. Refacerea torpedoului cu piele este unul dintre interioarele tactile placute, practice si unice.
 2. Alcantara este rezistenta la foc, usor de curatat si este un material durabil.
 3. Piele ecologica. Acesta este unul dintre cele mai ieftine materiale.
 4. Termovinil (sau cauciuc). Acest material este, de asemenea, ieftin pentru panotajul panoului masinii. Acest material are un dezavantaj - apar rapid zgarieturi pe suprafata.

Pretul de retensionare si remodelare a torpedoului

Costul retensionarii si repararii torpedoului masinii depinde de starea deteriorarii, de materialul ales pentru partile superioare si inferioare si pentru panouri. Refacerea torpedoului cu piele sau vinil este mai ieftina. Aspectul este mai frumos decat plasticul obisnuit, in plus, exista o gama larga de culori de materiale si texturi de suprafata, precum si efecte de carbon si metal.

Vopsirea torpedoului auto

Procesul de colorare a materialelor plastice din masini din cutii de aerosoli are propriile particularitati. Prima dintre ele este legata de alegerea materialului si a tratamentului de suprafata.

In cazul in care placa frontala sau capacul este fabricat din polietilena, teflon, silicon sau polipropilena, este aproape imposibil sa fie vopsit. Aceste materiale sunt rareori folosite la fabricarea panourilor, dar pot fi gasite. Alte tipuri de plastic din masina pot, in principiu, sa fie vopsite. Prin urmare, daca aveti de gand sa vopsiti acest material pentru prima data, cel mai bine este sa faceti o incercare si o vopsire partiala a torpedoului fara indepartare pe o suprafata mica. Vopsirea torpedoului din masina incepe cu indepartarea panoului.

Refacerea torpedoului auto si vopsirea elementelor torpedoului in Centru de anvelopare

Service-ul nostru auto angajeaza specialisti cu experienta care vor face retusarea si vopsirea torpedoului de bord:

 • Cauciuc lichid;
 • Vopsea de la o cutie;
 • Vopsea pentru piele;
 • Vopsea mata;
 • Vopsea structurala;
 • Raptor.

La preturi rezonabile in Chisinau. Completati formularul de pe site-ul nostru si va vom suna pentru mai multe informatii despre vopsirea plasticului torpedoului, restaurarea si retusarea tabloului de bord.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Vopsirea si refacerea torpedoului masinii 1Vopsirea si refacerea torpedoului masinii 2Vopsirea si refacerea torpedoului masinii 3Vopsirea si refacerea torpedoului masinii 4Vopsirea si refacerea torpedoului masinii 5Vopsirea si refacerea torpedoului masinii 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite