Comandați un serviciu
Trimite

Vopsirea masinii cu pregatire

 

Pret serviciu de la 15499 lei

Restaurarea aspectului masinii si protejarea acesteia de influentele externe este o sarcina importanta pentru fiecare proprietar. Pregatirea si vopsirea masinii dumneavoastra este o modalitate excelenta de a-i reda un aspect proaspat si atractiv.

De ce alegerea companiei noastre este o decizie corecta?

  • Experienta si pricepere: Artizanii nostri au o experienta vasta si un inalt profesionalism in domeniul pregatirii si vopsirea masinilor.
  • Materiale de calitate: Lucram numai cu vopsele si materiale de inalta calitate pentru a asigura durabilitatea si coloritul acoperirii.
  • Abordare individuala: Tinem cont de dorintele si preferintele dumneavoastra in materie de culori pentru a crea o potrivire exacta cu asteptarile dumneavoastra.
  • Rezultate garantate: Oferim o garantie pentru toate lucrarile noastre, ceea ce vorbeste despre nivelul nostru ridicat de calitate.

Procesul de pregatire si vopsire a masinii dvs. cu noi:

  1. Consultare si estimare: Incepem prin a discuta despre dorintele dumneavoastra si a inspecta starea masinii. Va oferim un cost preliminar al lucrarii.
  2. Pregatirea pentru lucrare: Masina dvs. este pregatita temeinic, inclusiv slefuirea, umplerea, mascarea si protejarea zonelor nevopsite.
  3. Vopsirea: Alegem culoarea si tipul exact de vopsea care sa corespunda asteptarilor dumneavoastra si procedam la vopsirea masinii dumneavoastra.
  4. Uscare si finisare: Dupa vopsire, masina este supusa unui proces de uscare si finisare, inclusiv lustruire si tratare a suprafetei.
  5. Controlul calitatii: Inspectam amanuntit fiecare etapa a lucrarii pentru a asigura cel mai inalt standard de calitate.

Pretul pentru pregatirea si vopsirea autovehiculului depinde de dimensiunea masinii, de starea acesteia, de culoarea aleasa si de serviciile suplimentare necesare.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Pregatirea si vopsirea masinii 1Pregatirea si vopsirea masinii 2Pregatirea si vopsirea masinii 3Pregatirea si vopsirea masinii 4Pregatirea si vopsirea masinii 5Pregatirea si vopsirea masinii 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite