Comandați un serviciu
Trimite

Vopsirea locala a masinilor

 

Pret serviciu de la 2000 lei

Aspectul mașinii dvs. este cartea de vizită a șoferului. Cu toate acestea, nu este întotdeauna necesar să efectuați o vopsire completă a caroseriei. Uneori este suficient să reînnoiți doar elemente sau părți individuale. Pentru astfel de cazuri, serviciul nostru de vopsire a caroseriei este ideal!

De ce să ne alegeți pe noi este decizia corectă?

  • Competențe profesionale: Artizanii noștri au experiență și sunt calificați în domeniul vopsitoriei caroseriei.
  • Pregătire minuțioasă: Acordăm o mare importanță lucrărilor pregătitoare, inclusiv șlefuirea, umplerea și mascarea, pentru a asigura rezultate de calitate.
  • Abordare personalizată: Ținem cont de dorințele și cerințele dumneavoastră, creând culoarea și nuanța exactă pentru a răspunde așteptărilor dumneavoastră.
  • Rezultate garantate:Oferim o garanție pentru toate lucrările noastre, ceea ce vorbește despre nivelul nostru ridicat de calitate.

Procesul de vopsire a caroseriei cu noi:

  1. Consultare și estimare: Începem prin a discuta dorințele dvs. și a inspecta starea elementelor de caroserie care trebuie vopsite. Vă furnizăm un cost preliminar al lucrării.
  2. Pregătirea pentru lucrare: Zona care urmează să fie vopsită este supusă unor proceduri pregătitoare, inclusiv șlefuire, umplere și mascare.
  3. Vopsirea: Alegem culoarea și tipul exact de vopsea care să corespundă așteptărilor dumneavoastră și procedăm la vopsirea caroseriei.
  4. Uscare și finisare: După vopsire, zona este supusă unui proces de uscare și finisare, care include lustruirea și finisarea suprafeței.
  5. Controlul calității: Inspectăm amănunțit fiecare etapă a lucrării pentru a asigura cel mai înalt standard de calitate.

Prețul pentru vopsirea caroseriei depinde de mărimea și numărul de elemente care necesită vopsire, precum și de culoarea aleasă. În mod obișnuit, costul începe de la 100 de euro pe element.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Vopsirea caroseriei 1Vopsirea caroseriei 2Vopsirea caroseriei 3Vopsirea caroseriei 4Vopsirea caroseriei 5Vopsirea caroseriei 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite