Comandați un serviciu
Trimite

Vopsirea jantelor in Moldova

 

Pret serviciu de la 650 lei

Creati un stil unic cu pictura profesionala pe jante!

Discurile nu sunt doar un element al masinii tale, ci ii pot schimba aspectul si o pot face unica si atractiva. Vopsirea profesionala a discurilor este modalitatea perfecta de a adauga personalitate masinii dumneavoastra, precum si de a-i imbunatati stilul general. Oferim servicii de vopsire a jantelor de inalta calitate in Chisinau, indiferent de tipul, materialul si culoarea acestora.

De ce este importanta vopsirea profesionala a jantelor:

  • Stil unic. Vopsirea jantelor va permite sa creati un design unic al masinii dvs., sa ii subliniati individualitatea si stilul.
  • Protectie impotriva coroziunii. Vopsirea jantelor protejeaza discurile dvs. de umiditate, sare si factori agresivi de mediu, prevenind coroziunea si deteriorarea acestora.
  • Aspect imbunatatit. Vopsirea jantelor le confera un aspect proaspat si stralucitor, facandu-va masina mai atractiva.
  • Optiuni de culori personalizate. Puteti alege orice culoare care se potriveste preferintelor dumneavoastra si stilului masinii dumneavoastra.

Serviciile noastre de vopsire a jantelor includ:

  • Vopsirea jantelor de fier. Jantele de fier sunt o alegere populara si noi oferim servicii de vopsire de inalta calitate pentru acestea.
  • Vopsirea jantelor din aliaj. Discurile din aliaj au o structura mai complexa, iar expertii nostri au experienta in vopsirea profesionala a acestora.
  • Vopsirea jantelor stantate. Discurile stantate pot fi, de asemenea, vopsite pentru a le imbunatati aspectul.
  • Vopsirea jantelor din titan. Discurile din titan sunt alegerea cunoscatorilor de materiale de inalta calitate, iar noi va oferim vopsirea discurilor din titan.
  • Vopsire intr-o varietate de culori. Va putem vopsi jantele in orice culoare, inclusiv negru, gri, alb, albastru si multe altele.

Pretul vopsirii jantelor este accesibil si rezonabil!

Ne straduim sa oferim preturi accesibile pentru serviciile noastre de vopsire a jantelor, astfel incat fiecare proprietar de masina sa isi poata pune in aplicare ideile de design si sa creeze un stil unic. Vopsirea discurilor este o investitie in aspectul si siguranta masinii dumneavoastra.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Pictura pe roti 1Pictura pe roti 2Pictura pe roti 3Pictura pe roti 4Pictura pe roti 5Pictura pe roti 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite