Comandați un serviciu
Trimite

Vopsirea integrala a masinii

 

Pret serviciu de la 12000 lei

Vopsirea integrala a masinii este una dintre cele mai eficiente modalitati de a da o noua viata masinii dumneavoastra, de a-i imbunatati aspectul si de a crea o impresie izbitoare. Daca visati sa va faceti masina sa straluceasca din nou ca noua, serviciile noastre profesionale de vopsire integrala a masinii sunt facute pentru dumneavoastra!

Procesul de vopsire integrala a masinii la noi:

  1. Consultare si estimare: Incepem prin a discuta despre dorintele dvs. si a va inspecta masina. Va oferim un cost preliminar al lucrarii.
  2. Pregatirea pentru lucrare: Masina dvs. este supusa unor proceduri pregatitoare, inclusiv slefuire, spalare si mascare.
  3. Vopsirea: Alegem impreuna cu dumneavoastra culoarea si tipul de vopsea si apoi procedam la vopsirea masinii dumneavoastra.
  4. Uscare si finisare: Dupa vopsire, masina dvs. trece printr-un proces de uscare si finisare, inclusiv lustruire si tratamente de suprafata.
  5. Controlul calitatii: Inspectam amanuntit fiecare etapa a lucrarii pentru a asigura cel mai inalt standard de calitate.

Pretul vopsitului unei masini depinde in intregime de mai multi factori, cum ar fi modelul masinii, dimensiunea, culoarea si designul ales.

Nu ratati ocazia de a va transforma masina intr-o adevarata opera de arta. Contactati-ne astazi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de vopsire a intregii masini si pentru a primi sfaturi de la expertii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Vopsirea completa a masinii 1Vopsirea completa a masinii 2Vopsirea completa a masinii 3Vopsirea completa a masinii 4Vopsirea completa a masinii 5Vopsirea completa a masinii 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite