Comandați un serviciu
Trimite

Vopsirea farurilor

 

Pret serviciu de la 400 lei

Va puteti personaliza masina folosind o varietate de tehnici. Din punctul de vedere al multor proprietari de masini, vopsirea farurilor din interior arata foarte neobisnuit si frumos . De obicei, acestea sunt vopsite in negru, iar luminozitatea nu este afectata in niciun fel. Iar unii soferi fac vopsirea farurilor in culoarea caroseriei masinii, care, de asemenea, arata bine. Vopsirea farurilor cu lac si in culoarea neagra confera masinii o stralucire deosebita. Aici, principalul lucru este sa urmati actiunile si pasii corecti si consecventi. Pretul vopsirii farurilor cu lac in Centru de anvelope este accesibil pentru fiecare client.

Puteti vopsi farurile cu o cutie de spray intr-un salon special de tuning auto Centru de anvelope.

Nu toate farurile pot fi vopsite, doar cele care sunt echipate cu optica de lentile, sticla libera si zona transparenta din plastic.

Vopsirea farurilor cu lac

Vopsirea farurilor este o schimbare de culoare cu unul sau mai multi componenti din interiorul farurilor. Prin vopsirea elementelor farurilor se obtine o imbunatatire a aspectului opticii masinii. In al doilea rand, se atrage atentia asupra masinii, deoarece aceasta iese in evidenta din masa cenusie a mijloacelor de transport.

Exista mai multe tipuri de vopsire a farurilor. In Centru de anvelopare maestri experimentati efectueaza vopsirea cu lac din bidon si vopsirea farurilor cu cauciuc lichid.

Principiul vopsirii farurilor din interior

Procedura consta in urmatoarele etape:

  • Demontarea farurilor.
  • Indepartarea geamurilor.
  • Pregatirea suprafetei. Aceasta include degresarea si opacifierea suprafetei.
  • Aplicarea pigmentului rezistent la caldura.

Asamblarea si uscarea.

Procedura este usor de descris, dar necesita experienta si un mester calificat. Sunt necesare cunostinte in domeniul opticii auto si al vopsitoriei. Atunci cand vopsiti farurile pe cont propriu, puteti strica procesul, puteti strica farurile si, cel mai important, puteti avea un accident. Pentru ca acest lucru sa nu se intample, contactati-ne la Centru de anvelopare service auto. Pretul pentru vopsirea farurilor va depinde de model si de zona care urmeaza sa fie vopsita. Completati formularul de pe site-ul nostru pentru mai multe detalii.

Autoservice nostru
Vopsirea farurilor 1Vopsirea farurilor 2Vopsirea farurilor 3Vopsirea farurilor 4Vopsirea farurilor 5Vopsirea farurilor 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite