Comandați un serviciu
Trimite

Vopsirea completa a masinii

 

Pret serviciu de la 12000 lei

Daca visezi sa schimbi aspectul masinii tale si vrei ca aceasta sa arate ca o adevarata bijuterie pe sosea, atunci o vopsire completa a masinii este ceea ce ai nevoie!

De ce sa ne alegi pe noi pentru vopsirea completa a masinii tale?

  • Mesteri de inalta calificare: Mesterii nostri sunt adevarati profesionisti cu ani de experienta si abilitati necesare pentru o vopsire impecabila.
  • Echipamente de ultima generatie: Folosim echipamente avansate si numai materiale de calitate pentru a asigura longevitatea si frumusetea masinii tale.
  • Design personalizat: Tinem cont de dorintele dumneavoastra si cream un design unic care sa se potriveasca cerintelor dumneavoastra.
  • Rezultate garantate: Oferim o garantie pentru toate lucrarile noastre, ceea ce confirma calitatea ridicata a serviciilor noastre.

Proces de vopsire auto cu cerc complet la noi:

  1. Consultare si estimare: Incepem prin a discuta dorintele dumneavoastra si a va inspecta masina. Va oferim un cost preliminar al lucrarii.
  2. Pregatirea pentru lucrare: Masina dvs. este supusa unor proceduri pregatitoare, inclusiv slefuirea, aplicarea de chitanta si mascarea.
  3. Vopsirea: Alegem impreuna cu dvs. culoarea si tipul de vopsea si apoi procedam la vopsirea masinii dvs.
  4. Uscare si finisare: Dupa vopsire, masina dvs. trece printr-un proces de uscare si finisare, inclusiv lustruire si tratamente de suprafata.
  5. Controlul calitatii: Inspectam amanuntit fiecare etapa a lucrarii pentru a asigura cel mai inalt standard de calitate.

Pretul vopsitoriei auto in toata regula depinde de mai multi factori, cum ar fi modelul masinii, marimea acesteia, culoarea si designul ales.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Vopsirea unei masini pe toata linia 1Vopsirea unei masini pe toata linia 2Vopsirea unei masini pe toata linia 3Vopsirea unei masini pe toata linia 4Vopsirea unei masini pe toata linia 5Vopsirea unei masini pe toata linia 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite