Comandați un serviciu
Trimite

Vopsirea caroseriei auto

 

Pret serviciu de la 1499 lei

Proprietarii de automobile stiu ca starea partii inferioare a caroseriei joaca un rol esential in siguranta si longevitatea masinii. Vopsirea subsolului este o interventie tehnica si cosmetica importanta care poate prelungi durata de viata a masinii dumneavoastra si ii poate conferi un aspect nou. Daca sunteti in cautarea unui serviciu profesionist de vopsire a caroseriei auto, ati ajuns la locul potrivit!

De ce sa ne alegi pe noi pentru a vopsi partea inferioara a caroseriei masinii tale?

  • Expertiza: Mesterii nostri au ani de experienta si sunt foarte priceputi in vopsirea subsolului.
  • Utilizarea de materiale de calitate: Lucram doar cu cele mai bune materiale si echipamente moderne pentru a asigura durabilitatea si calitatea lucrarilor.
  • Abordare individuala: Tinem cont de dorintele si cerintele dumneavoastra, creand un design si o schema de culori unice pentru masina dumneavoastra.
  • Rezultate garantate:Oferim o garantie pentru toate lucrarile noastre, ceea ce confirma calitatea ridicata a serviciilor noastre.

Procesul de vopsire a caroseriei auto cu noi:

  1. Consultare si estimare: Incepem prin a discuta dorintele dvs. si a inspecta starea partii inferioare a caroseriei masinii dvs. Va oferim o estimare a costului lucrarii.
  2. Pregatirea pentru lucrare: Partea inferioara a caroseriei masinii dvs. este supusa unor proceduri pregatitoare, inclusiv curatarea, slefuirea si mascarea.
  3. Vopsirea: Alegem culoarea si tipul de vopsea in functie de dorintele dumneavoastra si procedam la vopsirea partii inferioare a caroseriei.
  4. Uscare si finisare: Dupa vopsire, partea inferioara a caroseriei este supusa unui proces de uscare si finisare, care include lustruirea si finisarea suprafetei.
  5. Controlul calitatii: Inspectam amanuntit fiecare etapa a lucrarii pentru a asigura cel mai inalt standard de calitate.

Pret pentru vopsirea barei de protectie in culoarea caroseriei depinde de dimensiunea si starea partii inferioare a caroseriei, precum si de schema de culori aleasa.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Vopsirea subsolului 1Vopsirea subsolului 2Vopsirea subsolului 3Vopsirea subsolului 4Vopsirea subsolului 5Vopsirea subsolului 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite