Comandați un serviciu
Trimite

Vopsirea capotei

 

Pret serviciu de la 1299 lei

Aspectul masinii dumneavoastra este extrem de important, iar starea capotei joaca un rol cheie in prima impresie. Daca doriti sa readuceti capota masinii dumneavoastra la stralucirea si frumusetea initiala, vopsirea profesionala a capotei este solutia perfecta!

Procesul de vopsire a capotei cu noi:

  • Evaluare si consultare: Incepem prin a evalua starea capotei si a discuta despre dorintele dumneavoastra. Va furnizam un cost preliminar al lucrarii.
  • Pregatirea pentru lucrare: Capota este pregatita temeinic, inclusiv slefuirea si mascarea zonelor inconjuratoare.
  • Vopsirea: Alegem impreuna cu dumneavoastra culoarea si tipul de vopsea si apoi procedam la vopsirea capotei folosind materiale de calitate.
  • Uscare si finisare: Dupa vopsire, capota este supusa unui proces de uscare si finisare, inclusiv lustruire.
  • Controlul calitatii: Inspectam amanuntit fiecare etapa a lucrarii pentru a asigura cel mai inalt standard de calitate.

Pretul pentru vopsirea unei bonete depinde de starea si dimensiunea acesteia. In mod obisnuit, costul incepe de la 150 de euro pentru o lucrare de vopsire a capotei. Oferim, de asemenea, oferte de pret personalizate, tinand cont de complexitatea si specificul fiecarui caz.

Nu va lasati capota fara atentia cuvenita. Contactati-ne astazi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de vopsire a capotei si pentru a primi sfaturi de la expertii nostri. Suntem pregatiti sa redam masinii tale stralucirea si stilul original!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Vopsea de capota 1Vopsea de capota 2Vopsea de capota 3Vopsea de capota 4Vopsea de capota 5Vopsea de capota 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite