Comandați un serviciu
Trimite

Vopsirea barei de protectie in culoarea caroseriei

 

Pret serviciu de la 1499 lei

Bara de protectie este una dintre cele mai vulnerabile si vizibile parti ale masinii dumneavoastra. Este sensibila la intemperii, cioburi, zgarieturi si alte deteriorari. Daca bara de protectie a masinii dvs. si-a pierdut aspectul atractiv, vopsirea in culoarea caroseriei este o solutie excelenta.

De ce alegerea companiei noastre este decizia corecta?

  • Mesteri cu experienta: Mesterii nostri au multi ani de experienta si inalta calificare in domeniul vopsitului de bare de protectie auto.
  • Utilizarea de materiale de calitate: Lucram numai cu vopsele si materiale de inalta calitate pentru a asigura o acoperire durabila si colorata.
  • Abordare personalizata: Tinem cont de dorintele si preferintele dumneavoastra in materie de culori pentru a crea o potrivire exacta cu asteptarile dumneavoastra.
  • Rezultate garantate: Oferim o garantie pentru toate lucrarile noastre, ceea ce confirma profesionalismul si seriozitatea noastra.

Procesul de vopsire a barei de protectie in culoarea caroseriei cu noi:

  1. Consultare si estimare: Incepem prin a discuta dorintele dvs. si a inspecta starea barei de protectie. Va furnizam un cost preliminar al lucrarii.
  2. Pregatirea pentru lucrare: Bara de protectie este pregatita temeinic, inclusiv slefuirea, umplerea si mascarea.
  3. Vopsirea: Alegem culoarea exacta si tipul de vopsea care sa corespunda asteptarilor dumneavoastra si procedam la vopsirea barei de protectie.
  4. Uscare si finisare: Dupa vopsire, bara de protectie este supusa unui proces de uscare si finisare, inclusiv lustruire si finisare a suprafetei.
  5. Controlul calitatii: Inspectam amanuntit fiecare etapa a lucrarii pentru a asigura cel mai inalt standard de calitate.

Pretul pentru vopsirea unei bare de protectie in culoarea caroseriei depinde de dimensiunea barei de protectie, de starea acesteia si de culoarea aleasa. In mod obisnuit, costul incepe de la 150 de euro pe bara de protectie.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Vopsirea barei de protectie in culoarea caroseriei 1Vopsirea barei de protectie in culoarea caroseriei 2Vopsirea barei de protectie in culoarea caroseriei 3Vopsirea barei de protectie in culoarea caroseriei 4Vopsirea barei de protectie in culoarea caroseriei 5Vopsirea barei de protectie in culoarea caroseriei 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite