Comandați un serviciu
Trimite

Vopsea auto de protectie

 

Pret serviciu de la 18499 lei

Vopsirea de protectie a masinii nu este doar o procedura cosmetica, ci si o modalitate eficienta de a va proteja masina de factorii externi si de a-i creste durata de viata. In cadrul companiei noastre va oferim servicii profesionale de vopsire auto protectoare care vor asigura durabilitatea si siguranta masinii dumneavoastra pentru multi ani de acum incolo!

Avantajele vopsitului protector auto:

  1. Protectie impotriva coroziunii: Acoperirea protectoare protejeaza partile metalice de rugina si coroziune, ceea ce este deosebit de important in cazul reactivilor salini si al mediului agresiv.
  2. Conservarea vopselei: Acoperirea protectoare ajuta la mentinerea aspectului original al vopselei si previne decolorarea si patarea acesteia.
  3. Rezistenta la zgarieturi si cioburi: Stratul de protectie face ca caroseria masinii sa fie mai rezistenta la deteriorari minore, cum ar fi zgarieturi si cioburi.
  4. Durata de viata prelungita: Vopseaua de protectie prelungeste durata de viata a masinii dumneavoastra, economisind bani pe reparatii costisitoare.

Procesul de vopsire protectoare auto la noi:

  • Consultare si estimare: Incepem prin a discuta despre nevoile dvs. si a inspecta starea vehiculului dvs. Va furnizam un cost preliminar pentru lucrare.
  • Pregatirea lucrarii: Masina este pregatita temeinic, inclusiv curatarea si slefuirea.
  • Vopsirea de protectie: Aplicam un strat special de protectie pe caroseria masinii, asigurand o protectie fiabila impotriva factorilor externi.
  • Uscare si finisare:Dupa aplicarea stratului protector, masina este supusa unui proces de uscare si finisare.
  • Controlul calitatii: Inspectam amanuntit fiecare etapa a lucrarii pentru a asigura cel mai inalt standard de calitate.

Costul vopsitoriei de protectie a autovehiculului depinde de marimea masinii, de starea acesteia si de tipul de strat de protectie ales. In mod obisnuit, costul incepe de la 200 de euro.

Daca doriti sa oferiti masinii dvs. protectie maxima si longevitate, contactati-ne astazi. Va putem ajuta sa o pastrati cu un aspect excelent si sa va simtiti increzator pe sosea!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Vopsea de protectie 1Vopsea de protectie 2Vopsea de protectie 3Vopsea de protectie 4Vopsea de protectie 5Vopsea de protectie 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite