Comandați un serviciu
Trimite

Verificati rulmentul cu bile

 

Pret serviciu de la 200 lei

Siguranta si confortul dumneavoastra pe sosea depind de multe piese ale vehiculului dumneavoastra, inclusiv de articulatiile sferice. Repararea articulatiilor sferice este un pas important in intretinerea vehiculului dumneavoastra, iar echipa noastra de profesionisti este pregatita sa va ofere servicii de reparatii de calitate pentru articulatii sferice.

Serviciile noastre de reparare a articulatiilor sferice includ:

  • Diagnosticare: Vom efectua o diagnosticare detaliata a articulatiilor dumneavoastra sferice pentru a determina cauza defectiunii.
  • Reparatie si reconstructie: Va vom repara articulatiile dvs. sferice, inlocuind piesele dupa cum este necesar si readucandu-le in stare de functionare.
  • Inlocuirea pieselor: Daca este necesara inlocuirea unor piese, folosim numai piese de schimb de calitate.
  • Inspectie si testare: Dupa reparatie, inspectam si testam articulatiile sferice pentru a ne asigura ca sunt fiabile si eficiente.
  • Garantie:Oferim o garantie pentru lucrarile efectuate si piesele instalate.

Repararea articulatiilor sferice este un pas important in intretinerea vehiculului dumneavoastra si recunoastem pe deplin importanta sa. Articulatiile sferice joaca un rol esential in manevrabilitatea si stabilitatea vehiculului dumneavoastra, iar starea lor afecteaza in mod direct siguranta calatoriilor dumneavoastra.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Repararea rulmentilor cu bile 1Repararea rulmentilor cu bile 2Repararea rulmentilor cu bile 3Repararea rulmentilor cu bile 4Repararea rulmentilor cu bile 5Repararea rulmentilor cu bile 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite