Comandați un serviciu
Trimite

Tratamentul anticoroziv al masinilor

 

Pret serviciu de la 1900 lei

Aplicarea solutiilor cu proprietati anticoroziune sau, mai bine zis, tratarea anticoroziva, este un element important in protectia autoturismul de factorii externi. Pentru ca protectia sa fie asigurata la maxim, trebuie de pregatit bine caroseria, trebuie de prelucrat bine suprafetele metalice, trebuie de facut uscarea in conditii anumite. Procedura nu este asa de simpla cum pare la prima vedere. Concret, durata acesteia depinde de caracteristicile tehnice ale automobilului in parte. Este foarte important de a va adresa la specialisti, de e vorba de caroserie sau tratarea anticoroziva a fundului masinii.

Pregatirea vehicului pentru tratarea anticoroziva

Dupa cum am spus, inainte de a incepe tratarea anticoroziva automobilul trebuie de pregatit. Iata care sunt etapele de pregatire:

  • stabilirea starii in care se afla metalul;

  • curatarea suprafetei de murdarii, rugina, stratul vechi;

  • spalarea suprafetei sub actiunea tensiunii;

  • uscarea.

Trebuie de facut diagnosticarea caroseriei. Specialistii analizeaza vizual starea in care se afla metalul. Identifica defectiunile, locurile cele mai predispuse pentru formarea coroziunii. Dupa care aleg solutiile necesare pentru tratarea anticoroziva.

Solutiile de acest gen pot fi de diverse tipuri. Asa ca ele se aleg in dependenta de gravitatea defectiunii si tipul automobilului. Adresati-va la centre specializate pentru tratarea anticoroziva. Nu intreprindeti desinestatator nimic.

Tratarea anticoroziva pret

Daca nu v-ati decis unde sa faceti tratarea anticoroziva, veniti la cauciucuridevara. O echipa minunata de specialisti, cu mare experienta, este gata sa va deserveasca. Vom rezolva oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra. Avem utilaj modern si performant, datorita caruia putem realiza acest scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile prestate de noi. Preturile noastre sunt accesibile. Spre exemplu, tratarea anticoroziva a fundului masinii o sa va coste undeva 1945 lei. Veniti la service-ul nostru auto chiar acum! Nu veti regreta! Prestam cele mai bune servicii la cele mai bune preturi!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Tratament anti-coroziune pentru autoturisme 1Tratament anti-coroziune pentru autoturisme 2Tratament anti-coroziune pentru autoturisme 3Tratament anti-coroziune pentru autoturisme 4Tratament anti-coroziune pentru autoturisme 5Tratament anti-coroziune pentru autoturisme 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite