Comandați un serviciu
Trimite

Tratamentul anticoroziv al partii inferioare a caroseriei autoturismului

 

Pret serviciu de la 2000 lei

Coroziunea este considerata deosebit de periculoasa deoarece apare adesea in locuri invizibile si greu accesibile. Printre acestea se numara partea inferioara a usilor, pragurile, rosturile de sudura, pasajele rotilor si partea inferioara a masinii.

Chiar daca nu este nimic in neregula cu caroseria masinii, starea partii inferioare a masinii nu trebuie niciodata ignorata. Partea inferioara a caroseriei poate fi grav avariata. Daca partea inferioara a caroseriei este corodata, este posibil ca masina sa nu treaca inspectia vehiculului. Cel mai bun mod de a proteja partea inferioara a caroseriei unei masini de rugina este sa acoperiti imbinarile pentru a le proteja de rugina. Din nefericire, nici protejarea subsolului de rugina nu este vesnica, asa ca se recomanda verificarea regulata a starii subsolului, mai ales daca masina nu a fost noua de mai multi ani.

De ce rugineste partea inferioara a caroseriei?

Masinile noastre sunt alcatuite in mare parte din piese metalice. Niciun alt material nu ofera performante atat de optime si are un pret atat de rezonabil. Singurul dezavantaj al acestor piese este continutul ridicat de metal. Atunci cand metalul este expus la umiditate si sare, incepe sa rugineasca. Daca rugina nu este recunoscuta si indepartata la timp, aceasta se va raspandi.

Protectia impotriva coroziunii - solutia optima

Tratamentul de protectie anticoroziva a partii inferioare a caroseriei unui automobil In cele mai multe cazuri, partea inferioara a caroseriei este formata dintr-un compus protector care contine bitum adecvat pentru tratamentul de protectie anticoroziva. In plus, tratamentul anticoroziv are proprietati antivibratii si de izolare fonica.

La masinile noi, stratul de protectie dureaza cativa ani. Pasta protectoare se aplica intr-un strat foarte subtire. Aceasta consta intr-o substanta asemanatoare cauciucului si umple gaurile de pietris fara a le zgaria. Cu toate acestea, in timp, stratul protector se usuca. Starea acestui strat trebuie verificata cel mai devreme dupa opt ani. Daca au aparut fisuri sau daca stratul se desprinde, trebuie sa se ia masuri cat mai curand posibil.

In acest caz, contactati in orice moment un centru de service. Exista trei modalitati de indepartare a vechiului strat de protectie impotriva coroziunii de pe partea inferioara a caroseriei:

  • Indepartarea manuala cu ajutorul unei raclete si a unei perii de otel;
  • Arderea;
  • Sablarea cu jet de nisip;

Avantajele tratamentului anticoroziv al subsolului masinii:

  • Rezistenta excelenta la coroziune si aderenta la vopsea;
  • Solutii personalizate pentru structuri complexe din otel;
  • Consum redus de energie si apa;
  • Procese reduse de tratare a coroziunii;
  • Reducerea emisiilor si a impactului asupra mediului;
  • Cresterea sustenabilitatii mediului;
  • Acoperire cu inhibitori de coroziune.

Pretul tratamentului anticoroziv al caroseriei auto in Centru de anvelopare

Service-ul nostru auto ofera tratament anticoroziv sub caroserie la un pret avantajos pentru fiecare dintre clientii nostri. Specialistii nostri vor efectua tratamentul anticoroziv al subsolului caroseriei in mod calitativ si rapid. Pentru a achizitiona tratament anticorosie sub caroserie, completati formularul de pe site-ul nostru si va vom contacta. Va asteptam la Centru de anvelopare!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Tratarea anticoroziva a partii inferioare a caroseriei 1Tratarea anticoroziva a partii inferioare a caroseriei 2Tratarea anticoroziva a partii inferioare a caroseriei 3Tratarea anticoroziva a partii inferioare a caroseriei 4Tratarea anticoroziva a partii inferioare a caroseriei 5Tratarea anticoroziva a partii inferioare a caroseriei 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite