Comandați un serviciu
Trimite

Sudura de esapament

 

Pret serviciu de la 350 lei

Serviciile noastre includ, de asemenea, sudarea cu argon a tobei de esapament auto. Maestri calificati, echipamente moderne, abordare speciala fata de client, preturi atractive - acestea sunt principalele noastre avantaje. Daca aveti nevoie de sudarea tobei de esapament in Chisinau a masinii dumneavoastra, serviciul nostru este intotdeauna la dispozitia dumneavoastra. Reparatia se efectueaza foarte rapid si, cel mai important, calitativ.

Caracteristica distinctiva a lucrarilor de sudare agronomie

Sudarea cu argon este o tehnologie moderna care va permite sa conectati in mod fiabil piesele fabricate din metale si aliajele lor. Sudarea amortizoarelor cu argon se realizeaza in mai multe etape:

  1. Tratarea suprafetei;
  2. Conectarea pieselor in centru;
  3. Plasarea tijei metalice pe linia de sudura;
  4. Sudarea pieselor si a tijelor metalice.

Tratarea suprafetei - curatarea si degresarea cu instrumente de taiere a metalului. Inainte de inceperea sudarii, piesele sunt mai intai unite prin sudare cu adeziv pe cativa centimetri. Tinand cont de tipul de deteriorare, sudorii pot folosi tije asezate de-a lungul liniei de cusatura. Oxigenul nu va putea ajunge la suprafata, deoarece specialistul lucreaza cu respectarea tuturor normelor. Pentru sudare se foloseste gaz argon, astfel incat oxigenul nu poate patrunde in piesa. Gazul de inalta presiune intra in zona de sudare. Azotul si oxigenul sunt dislocate.

Prioritati de sudare a amortizorului cu argon

Tehnologiile speciale de sudare pentru sudarea tobei de esapament asigura faptul ca cusaturile nu sunt deformate si ca rezultatul final este de o uniformitate si o calitate ridicata. Pot fi remarcate si alte avantaje ale sudarii cu argon:

  1. O buna etanseitate a conexiunii.
  2. Rezistenta mecanica a imbinarii.
  3. Durabilitatea ansamblului reparat.

Inainte de sudarea cu argon, specialistii inspecteaza cu atentie sistemul de evacuare. Diagnosticarea va necesita echipamente speciale. Specialistul in echipamente moderne poate obtine rezultate excelente. Preturile pentru repararea si sudarea tobei de esapament auto sunt discutate dupa reparatie.

Sudarea cu argon a tevei de esapament in Chisinau

Centru de anvelope este un service auto modern. Avem doar angajati calificati. Acestia vor efectua lucrari de reparatie a automobilului dumneavoastra de orice complexitate. De asemenea, sudarea tobei de esapament la cel mai bun pret. Completati formularul de mai jos si va vom contacta pentru mai multe informatii. Va asteptam la Centru de anvelope!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Sudura mufe cu argon 1Sudura mufe cu argon 2Sudura mufe cu argon 3Sudura mufe cu argon 4Sudura mufe cu argon 5Sudura mufe cu argon 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite