Comandați un serviciu
Trimite

Sudarea caroseriei

 

Pret serviciu de la 500 lei

Sudarea este un tip de caroserie care este utilizat pentru a repara daunele vehiculelor, cum ar fi crapaturile si rugina. Acest lucru o face sa fie unul dintre cele mai importante servicii pe care le poate oferi un atelier de caroserie.

Sudarea este un proces care utilizeaza temperaturi ridicate (si uneori presiune) pentru a uni metalele. Acest lucru o face sa fie o alegere excelenta pentru repararea daunelor, cum ar fi crapaturile din panourile masinii, deteriorarea aripilor sau rugina.

Tipuri de sudare a caroseriei auto

Principalele tipuri de sudura auto sunt MIG, TIG si sudarea cu arc electric. Intelegerea diferentelor dintre aceste tipuri de sudura este importanta si va va ajuta sa determinati ce tip de sudura este necesar pentru a face reparatia. Atelierul de caroserie auto Centru de anvelopare lucreaza cu urmatoarele tipuri de sudura de caroserie auto:

  • Sudarea caroseriei cu fir cu miez;
  • Sudarea caroseriei cu argon;
  • Sudarea cu laser a caroseriei auto;
  • Sudarea caroseriei cu sudura electrica;
  • Sudarea caroseriei auto cu electrod;
  • Sudarea prin puncte a caroseriei autoturismului;
  • Sudarea caroseriei autoturismului cu electrod de carbon;
  • Sudarea caroseriei cu sudura conventionala.

Deoarece metalele moderne - aluminiu, otel de inalta rezistenta, otel de foarte inalta rezistenta etc. - sunt mai sensibile la caldura, producatorii de automobile recomanda utilizarea unor metode de sudare care sa controleze aceasta caldura. Dar fiecare OEM are recomandari diferite. Nu presupuneti ca, daca Honda recomanda o metoda de sudare, Ford va recomanda aceeasi metoda. In unele cazuri, acestia pot recomanda o imbinare sudata sau o imbinare adeziva. De aceea, nu puteti lua cel mai apropiat aparat de sudura si sa va sudati caroseria masinii.

Sudarea este un proces periculos care poate duce la ranire sau moarte daca nu este facut corect. De aceea, doar un sudor calificat ar trebui sa faca sudarea caroseriei masinii, altfel vor exista consecinte nefaste.

Sudorul de la service Centru de anvelopare va putea repara cu sudura nu doar caroseria masinii, ci si sudarea partii inferioare a caroseriei, in zona numarului de caroserie, sudarea partii frontale a caroseriei si a altor elemente.

Pretul sudarii caroseriei auto in Centru de anvelope

Sudorii din service-ul nostru auto vor face sudarea pentru caroseria masinii calitativ. Service-ul nostru auto dispune de tot echipamentul necesar pentru sudarea caroseriei. Ne ocupam nu numai de sudura, dar si de lucrari de reparatie a caroseriei. Tarifele de sudura caroserie auto pot fi gasite prin completarea formularului de pe site-ul nostru. Va asteptam cu drag!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Sudarea caroseriei 1Sudarea caroseriei 2Sudarea caroseriei 3Sudarea caroseriei 4Sudarea caroseriei 5Sudarea caroseriei 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite