Comandați un serviciu
Trimite

Slefuirea caroseriei masinii inainte de vopsire

 

Pret serviciu de la 2499 lei

Slefuirea masinii pentru vopsire este o etapa importanta in procesul de restaurare si de reinnoire a aspectului masinii dumneavoastra. Aceasta asigura o aderenta excelenta a vopselei cu suprafata caroseriei, face ca acoperirea sa fie mai durabila si mai estetica. La compania noastra, oferim servicii profesionale de slefuire si pregatire a vopselei auto la un pret accesibil, pentru a face masina dumneavoastra sa straluceasca din nou!

Procesul de slefuire si pregatire a masinii dvs. pentru vopsire la noi:

  1. Consultare si estimare: Incepem prin a discuta despre dorintele dvs. si a inspecta starea masinii. Va oferim un cost preliminar pentru lucrare.
  2. Pregatirea pentru lucrare: Masina este supusa unor proceduri pregatitoare, inclusiv curatarea, indepartarea vopselei vechi si chituirea.
  3. Slefuirea: Maestrii efectueaza o slefuire precisa si de inalta calitate a suprafetei caroseriei, eliminand neregulile si defectele.
  4. Amorsarea: Dupa slefuire, masina este amorsata, ceea ce creeaza o baza solida pentru aplicarea vopselei.
  5. Vopsirea: Folosim vopsele si echipamente de inalta calitate pentru a vopsi masina in culoarea aleasa de dumneavoastra.
  6. Uscare si finisare: Dupa vopsire, masina este supusa unui proces de uscare si finisare, inclusiv lustruire si tratamente de suprafata.
  7. Controlul calitatii: Inspectam amanuntit fiecare etapa a lucrarii pentru a asigura cel mai inalt standard de calitate.

Costul slefuirii si al pregatirii masinii dumneavoastra pentru vopsire depinde de marimea masinii, de starea suprafetei acesteia si de extrasele alese.

Daca doriti ca masina dvs. sa arate din nou ca noua si sa va multumiti de aspectul ei, contactati-ne astazi. Suntem gata sa va ajutam sa va reinnoiti partenerul fidel pe sosele!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Polizarea unei masini pentru vopsire 1Polizarea unei masini pentru vopsire 2Polizarea unei masini pentru vopsire 3Polizarea unei masini pentru vopsire 4Polizarea unei masini pentru vopsire 5Polizarea unei masini pentru vopsire 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite