Comandați un serviciu
Trimite

Serviciul de retusare a volanului

 

Pret serviciu de la 700 lei

Volanul este partea masinii care este atinsa cel mai des. Prin urmare, se murdareste rapid, devine lipicios, iar ornamentul volanului devine neatractiv.

Siguranta dumneavoastra depinde nu numai de capacitatea de intretinere a tuturor componentelor masinii, ci si de cat de confortabil va simtiti la volan.

Service-ul auto Centru de anvelope ofera serviciul de reascutire a volanului in Chisinau. Va vom enumera cateva motive pentru care trebuie sa faceti retensionarea volanului:

 1. Mainile tale obosesc foarte repede. Bordura volanului poate sa nu fie corecta, sau este prea subtire, sau prea groasa pe aceste semne muschi incordati, brate si umeri durerosi, uneori apar crampe. In aceste conditii, este riscant, deoarece soferul poate pierde controlul volanului din cauza oboselii si poate avea un accident.
 2. Alunecarea mainilor. Din faptul ca garnitura volanului este alunecoasa si tinand volanul mult timp, palmele mainilor incep sa transpire. In acest caz este obligatoriu sa se faca o garnitura de volan. Deoarece mainile transpira si aluneca in mod constant, ceea ce ingreuneaza conducerea.
 3. Disconfort. In timpul conducerii, soferul trebuie sa isi mentina concentrarea pe drum. Exista mai multe motive care pot distrage atentia - disconfort din cauza interactiunii cu volanul. Cusaturile aspre, degetele care se taie, contactul neplacut cu suprafata, panourile care "se indeparteaza"provoaca nemultumire si totul se poate termina prost.
 4. Aspectul interior. Si acesta afecteaza starea de spirit a soferului atunci cand conduce masina. Daca nu sunteti multumit de finisajul volanului, puteti face retusarea acestuia, ceea ce va imbunatati impresia aspectului volanului.
 5. Zgarieturi sau deteriorari mecanice. Deoarece soferul atinge si foloseste adesea volanul, este mai probabil ca acesta sa aiba un aspect neatractiv decat alte elemente. Reasigurarea volanului este necesara daca exista fisuri, zgarieturi pe panouri si daca volanul are un aspect neatractiv.

Daca faceti o retusare a interiorului, dar volanul arata ca nou, atunci acest serviciu nu este necesar. Puteti veni la service-ul auto Centru de anvelope oricand aveti nevoie de retusuri la volan. De asemenea, specialistii nostri cu experienta va vor face o retusare a volanului fara demontare la un pret rezonabil, cu materialul pe care il alegeti dumneavoastra.

Remontarea volanului reprezinta indepartarea materialelor complet vechi si inlocuirea garniturii volanului cu altele noi.

Avantajele retusarii volanului:

Schimbarea ergonomiei - aceasta va ofera posibilitatea de a schimba volumul si forma pentru mainile dvs.

Eliminarea alunecarii - prin alegerea materialului potrivit, va impiedica mainile sa alunece si sa transpire.

Confort sporit - cusaturi corespunzatoare, textura placuta la atingere si suport elastic neted, ceea ce face ca sofatul sa fie mai placut.

Aspect estetic - oferiti interiorului masinii dvs. un aspect placut si un design elegant, care va va fi cu siguranta pe plac.

Aspectul interior. Si acesta afecteaza starea de spirit a soferului atunci cand conduce masina. Daca nu sunteti multumit de placarea pentru volan, puteti face

Imbracarea volanului in Kishinev

La Centru de anvelopare avem mereu in stoc cele mai bune materiale pentru retusarea volanului. Facem reazem pentru volan cu astfel de materiale precum:- Material de retusare a volanului:

 •    Piele naturala;
 •    Piele ecologica;
 •    Catifea;
 •    Alcantara;
 •    Carbon;
 •    Vinil.

Materialele pe care le furnizam sunt durabile, rezistente si destul de atractive. Maestrii serviciului nostru isi desfasoara activitatea rapid si calitativ, ceea ce ii va multumi pe oricare dintre clientii nostri.

Centru de anvelope auto service face retusuri volan cu incalzire, tapiterie volan din piele si alcantara la preturi atractive in Chisinau. Pentru a comanda serviciul de retusare a volanului in alcantara sau carbon, completati formularul de pe site-ul nostru si va vom contacta imediat.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Imbracaminte pentru volan 1Imbracaminte pentru volan 2Imbracaminte pentru volan 3Imbracaminte pentru volan 4Imbracaminte pentru volan 5Imbracaminte pentru volan 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite