Comandați un serviciu
Trimite

Serviciu de reasigurare a salonului

 

Pret serviciu de la 1500 lei

Interiorul oricarei masini incepe sa isi piarda aspectul dupa un timp - scaunele devin vechi, acoperite de crapaturi si zgarieturi. Indiferent ce material este folosit pentru a reface interiorul - piele ecologica, alcantara, covoare, tesatura, carbon sau vinil. Pentru a reda salonului un aspect atractiv, service-ul auto Centru de anvelope ofera serviciul de retusare a interiorului si a diferitelor parti ale interiorului din orice material. Nu este necesar sa faceti singuri retusarea interiorului cu piele ecologica sau vinil, este mai bine sa contactati maestri cu experienta in aceasta lucrare.

Exista cazuri in care proprietarul masinii tocmai a cumparat o masina, interiorul nu a avut timp sa se deterioreze si vrea deja sa stranga din nou interiorul. Acest lucru se intampla pentru ca retensionarea tesaturii interioare necesita o ingrijire constanta, de aceea proprietarul face retensionarea interiorului din piele ecologica sau piele, de asemenea service-ul auto Centru de anvelope ofera serviciul de retensionare a interiorului din covoare sau carbon.
Puteti scapa de curatarea frecventa a salonului prin retensionarea interiorului din piele sau piele ecologica. Daca proprietarul masinii doreste ca scaunele sa nu fie atat de alunecoase si o mica izolare a interiorului, atunci in acest scop faceti o retensionare a interiorului masinii alcantara. Daca transportati des oameni in masina, aveti nevoie si de acest serviciu.

Refacerea interiorului masinii implica utilizarea de instrumente, materiale si abilitati specializate pentru a inlocui tapiteria actuala a scaunelor. Rearanjarea include reconditionarea si, daca este necesar, repararea. Artizanii care se ocupa de retusare au pregatire si competente specializate in acest domeniu.

O retusare interioara de calitate se realizeaza in termen de 15 zile pline. Primul pas este scoaterea tuturor scaunelor din masina. Dupa aceea, se indeparteaza tapiteria veche si se face retusarea. In cadrul service-ului nostru auto oferim sa facem nu doar retusarea interiorului, ci si retusarea stalpilor interiori. De asemenea, tinem cont de dorinta clientului, din ce material doreste sa faca reazemul interiorului masinii:

  • alcantara;
  • piele alcantara
  • alcantara autoadeziva;
  • covor;
  • piele ecologica;
  • tesatura;
  • film;
  • vinil.

Este important sa acordati atentie unor aspecte precum tara producatorului, durabilitatea, elasticitatea si rezistenta la obiecte externe.

La Centru de anvelopare service auto exista maestri cu multi ani de experienta in retusarea interiorului in alcantara, dar si cu diferite materiale. Oferim o garantie de calitate ca masina dvs. va arata foarte bine si veti fi multumit de rezultat. Pentru a afla pretul retusarii interiorului in alcantara, piele ecologica, stofa si alte materiale, completati formularul de pe site-ul nostru si va vom contacta imediat.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Reasigurare interioara 1Reasigurare interioara 2Reasigurare interioara 3Reasigurare interioara 4Reasigurare interioara 5Reasigurare interioara 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite