Comandați un serviciu
Trimite

Service suspensie

 

Pret serviciu de la 700 lei

In calitate de automobilisti, ne confruntam cu o varietate de probleme de suspensie care pot afecta calitatea experientei noastre de conducere. De la amortizoare care scartaie pana la o rulare neuniforma, problemele de suspensie pot cauza multe neplaceri. Dar nu va faceti griji, identificarea acestor probleme nu este la fel de dificila ca si cum ati conduce la orele de varf ale traficului.

Ce este suspensia si cum functioneaza?

Suspensia asigura o rulare lina si lucreaza peste neregulile drumului. Suspensia face parte din sasiu si este formata din arcuri, amortizoare, montanti si tije de legatura, rulmenti si articulatii sferice. In timp, piesele suspensiei se uzeaza, prezinta scurgeri, se deformeaza sau se rup, provocand diverse probleme de siguranta. Este important sa inlocuiti piesele la timp, altfel va fi prea tarziu, iar reparatia va fi si mai costisitoare.

Nu uitati ca repararea suspensiei fata si spate a unui autoturism se face in acelasi timp, deoarece piesele se inlocuiesc in perechi. Acest lucru inseamna ca lonjeroanele din stanga si din dreapta, de exemplu, sunt supuse inlocuirii. De asemenea, este obisnuit ca piesele din fata si din spate sa fie reinnoite in acelasi timp. Acest lucru se face pentru a mentine echilibrul si stabilitatea si pentru a se asigura ca piesele vechi sau partial uzate nu pun presiune asupra celor noi.

Daca se inlocuieste doar o parte, se va produce un dezechilibru:o sarcina mai mare va fi plasata pe partea care nu a fost inlocuita si ii va scurta durata de viata.

De asemenea, dupa inlocuirea pieselor de suspensie, este posibil sa fie necesara ajustarea alinierii rotilor, ceea ce creste si mai mult costul reparatiilor. Consultati manualul de utilizare pentru a vedea daca se recomanda alinierea rotilor. Chiar si cea mai mica nealiniere poate duce la uzura prematura a pneurilor si la performante slabe ale directiei si suspensiei.

Motive pentru repararea si intretinerea suspensiei auto

Iata cateva motive pentru care suspensia masinii dvs. trebuie sa fie reparata:

  1. Calatorie inegala.

Unul dintre cele mai frecvente semne ca suspensia masinii tale are nevoie de reparatii este o rulare neuniforma. O suspensie uzata poate provoca oscilatii si balansari excesive ale autovehiculului, ceea ce ingreuneaza directionarea. O calatorie lina si confortabila nu este doar placuta, ci si esentiala pentru siguranta si bunastarea dumneavoastra.

  1. Curbe neplacute.

Un alt semn ca suspensia masinii dvs. are nevoie de reparatii este atunci cand masina dvs. se simte instabila in viraje. O suspensie in stare buna ar trebui sa va ajute masina sa ia usor virajele, asigurand stabilitate si manevrabilitate.

  1. Uzura neuniforma a anvelopelor.

Uzura inegala a anvelopelor este un semn comun ca suspensia masinii dumneavoastra are nevoie de reparatii. O suspensie uzata poate provoca o uzura neuniforma a anvelopelor, ceea ce duce la reducerea duratei de viata a acestora.

  1. Suspensie care prezinta scurgeri.

Daca observati scurgeri de ulei sau de lichid sub vehiculul dumneavoastra, ar putea fi un semn ca suspensia are scurgeri. O suspensie care prezinta scurgeri poate duce la pierderea de lichid, ceea ce afecteaza negativ performanta suspensiei.

  1. Verificarea rebound-ului.

O modalitate simpla de a verifica daca sistemul de suspensie are nevoie de reparatii este de a efectua un test de revenire. Impingeti puternic in jos pe partea din fata sau din spate a autovehiculului si eliberati-l. Daca masina ricoseaza de mai mult de una sau doua ori, acesta este un semn ca sistemul de suspensie nu functioneaza corect.

Cat costa repararea suspensiei la Centru de anvelope

Service Auto Centru de anvelope are angajati cu experienta care isi fac treaba cu calitate. Dispunem de toate echipamentele necesare pentru reparatii. Pretul de reparatie a suspensiei in Chisinau este destul de optim si va fi pe placul oricarui client al nostru. Pentru a ne contacta completati formularul de pe site-ul nostru si va vom suna noi. Va asteptam in serviciul nostru!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Repararea suspensiei 1Repararea suspensiei 2Repararea suspensiei 3Repararea suspensiei 4Repararea suspensiei 5Repararea suspensiei 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite