Comandați un serviciu
Trimite

Selectia de vopsele auto pe calculator

 

Pret serviciu de la 799 lei

Atunci cand un consumator se duce la un atelier de reparatii pentru a-si repara masina dupa un accident, obiectivul sau este de a o aduce in cea mai buna stare posibila. In mod ideal, acesta doreste ca masina sa arate ca si cum nu ar fi avut niciodata un accident.

Sa presupunem ca aveti o mica zgarietura sau o adancitura pe masina. Ati dori sa alegeti culoarea exacta a vopselei auto pentru a o repara si a o face sa arate atractiva. O zgarietura mica poate fi vopsita, facand alegerea vopselei auto in cutii de spray usor si rapid. Dar daca masina dvs. este veche, atunci alegerea unei culori pentru masina poate sa nu fie usoara. Deci, cum sa alegi vopseaua pentru masina? Mai intai de toate, trebuie sa cunoasteti cateva caracteristici ale vopselei auto:

Vopseaua auto este formata din rasina, pigment si solvent.

  •    Rasina determina durabilitatea vopselei si calitatea aplicarii.
  •    Solventul asigura vascozitatea necesara, care permite aplicarea vopselei.
  •    Pigmentul se prezinta sub forma de pulbere si include coloranti sau tonere care sunt amestecate pentru a produce un finisaj.

Dificultati in selectarea culorii vopselei auto

Asortarea culorii masinii este adesea primul pas pe care il face un atelier de caroserie atunci cand repara o masina, deoarece este un proces care necesita mult timp. O masina are o culoare de baza inscrisa in specificatiile sale originale, dar aceasta vopsea se va decolora in timp din cauza expunerii la mediul inconjurator, astfel incat este putin probabil ca simpla alegere a aceleiasi culori de baza sa ofere o potrivire perfecta. In acest caz, atelierele de reparatii auto care efectueaza reparatia au una dintre cele trei optiuni:

  1. Acceptarea unei mici neconcordante:Daca zona care trebuie corectata nu este deosebit de vizibila, clientul poate accepta o mica neconcordanta in selectia vopselei auto. Cu toate acestea, acceptarea unei astfel de nepotriviri este cea mai putin dorita optiune pentru client, deoarece reparatia va fi evidenta.  
  2. Vopsirea intregii masini:In cazurile in care nepotrivirea va fi foarte vizibila, atelierul de caroserie poate decide sa vopseasca din nou intreaga masina. Problema in acest caz este ca vopsirea intregii masini este o afacere costisitoare, iar clientii - sau, mai probabil, companiile de asigurari - ar putea sa nu fie dispusi sa plateasca aceasta cheltuiala.
  3. Crearea unei culori personalizate:Crearea unei culori personalizate care sa se potriveasca perfect cu vopseaua poate fi o provocare, dar este de obicei cea mai rentabila si estetica optiune de reparatie. Cu toate acestea, acest pas poate consuma mult timp si poate necesita incercari si erori indelungate pentru a obtine un rezultat precis daca se bazeaza doar pe evaluarea vizuala a culorii.

La Centru de anvelope Auto Service, folosim o selectie computerizata a culorilor auto. In acest caz, exista o mare probabilitate ca selectia vopselei auto sa fie la fel de precisa ca si culoarea masinii dumneavoastra. Pretul de potrivire a vopselei auto va fi cel mai accesibil.

Asortarea vopselei auto

  1. Exista mai multe moduri de a alege o vopsea pentru masina dumneavoastra:
  2. Selectarea vopselei auto dupa cod. Veti avea nevoie de numele producatorului, de numarul de model al masinii si de anul de fabricatie. De asemenea, puteti gasi potrivirea vopselei dupa codul VIN de pe placuta de identificare a masinii (uneori numita Service Parts Identification).
  3. Duceti codul de culoare la un magazin de piese auto sau la un atelier de reparatii si comandati vopseaua auto dupa codul vin. Tineti cont de faptul ca unele masini pot fi bicolore si au nevoie de doua sau mai multe culori de vopsea.
  4. Amestecati vopseaua pana cand obtineti exact culoarea pe care o doriti:incepeti cu variatii de luminozitate si intuneric si ajustati nuanta pana cand se potriveste. Amestecati intotdeauna vopseaua pentru a obtine o potrivire a culorii. Chiar daca culoarea pare destul de apropiata, amestecati-o! Nu uitati ca nu doriti ca culoarea zonei reparate sa fie prea deschisa sau prea inchisa si, la urma urmei, aveti de a face cu multe variabile. Potrivirea exacta a culorilor este deosebit de importanta in cazul reparatiilor punctuale.

Pretul de potrivire computerizata a vopselei auto la Centru de anvelopare

Service-ul auto Centru de anvelope va va ajuta sa faceti o selectie de smalt auto si vopsea auto. Maestrii nostri au multi ani de experienta in selectarea culorii si vopselei auto, de asemenea, ei isi desfasoara activitatea calitativ. Specialistii service-ului nostru auto vor ridica vopseaua pentru automobil la un pret redus in Chisinau.

Daca aveti nevoie de o selectie a culorii vopselei pentru automobilul dumneavoastra, contactati Centru de anvelope prin completarea formularului de pe site.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Selectia vopselelor auto 1Selectia vopselelor auto 2Selectia vopselelor auto 3Selectia vopselelor auto 4Selectia vopselelor auto 5Selectia vopselelor auto 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite